Admini się poruszyliSkavenblight pisze:Ziomo, przystopuj z pisaniem głupot.
Mini Homoflejm
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie, immunitetu nie mam ale mam zabronione flame'y. Dlatego Ci szczerze nie odpowiedziałem.ziomo pisze:A co niby ma imunitet jakiś,a może ci go szkoda ??On pisze same głupoty i jeszcze dogryza innym.
Pytasz się czemu społeczność battlowa ma być tolerancyjna. Nie tylko ona, chodzi o społeczeństwo. Tolerancyjność powinna być cechą społeczeństwa, nie tylko poszczególnych grup społecznych. Fakt że 80% tego forum to battle, nie ma znaczenia. Rozmawiamy tutaj o całym społeczeństwie i całej kwestii tolerancyjności w stosunku do homoseksualistów, nie tylko wśród battlowców.
Poza tym, nie wiem co masz z tymi moimi kolegami. Jakoś samotny się nie czuję, ale nie martw się, powiem ci jak tak się stanie.
A Skavenblight wyczuła zapach flame'u, to zareagowała. Nie widzę nic złego w robieniu swojej pracy, nawet jeśli stroną jest przyjaciel. Tak to jest w naszym gronie - większość się zna. Poza tym, Skavenblight jeszcze nie jest adminem
-
- Kretozord
hahaha no fakt ...
ROTFLpingus pisze:Tomash piszący na forum wfb o hitlerze.
Tomash planujący zostać hitlerem.
Nadal ta sama osoba.
EDIT: Dopiero zauważyłem linka od Kurki. Mocne Wyciągnąłbym Ci Pingus kilka poprzednich napinek z porównaniem do komunistów (jedną nawet z tego tematu), ale chyba nie ma co ciągnąć wątku - moim zdaniem remis
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Spoko i tak w końcu prawda zwycięży.Tomash pisze:ROTFLpingus pisze:Tomash piszący na forum wfb o hitlerze.
Tomash planujący zostać hitlerem.
Nadal ta sama osoba.
EDIT: Dopiero zauważyłem linka od Kurki. Mocne Wyciągnąłbym Ci Pingus kilka poprzednich napinek z porównaniem do komunistów (jedną nawet z tego tematu), ale chyba nie ma co ciągnąć wątku - moim zdaniem remis
Najpierw powie rodzicom
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Dziwne jak skrajne i negatywne emocje wywolujesz na tym forum. Jestes dla reszty uzytkownikow forum jak zyd,cygan,murzyn,gej,transwystyta,zlodziej i co tam jeszcze ludzie nienawidza w pigulceFanatyk pisze:Nie, immunitetu nie mam ale mam zabronione flame'y. Dlatego Ci szczerze nie odpowiedziałem.ziomo pisze:A co niby ma imunitet jakiś,a może ci go szkoda ??On pisze same głupoty i jeszcze dogryza innym.
Pytasz się czemu społeczność battlowa ma być tolerancyjna. Nie tylko ona, chodzi o społeczeństwo. Tolerancyjność powinna być cechą społeczeństwa, nie tylko poszczególnych grup społecznych. Fakt że 80% tego forum to battle, nie ma znaczenia. Rozmawiamy tutaj o całym społeczeństwie i całej kwestii tolerancyjności w stosunku do homoseksualistów, nie tylko wśród battlowców.
Poza tym, nie wiem co masz z tymi moimi kolegami. Jakoś samotny się nie czuję, ale nie martw się, powiem ci jak tak się stanie.
A Skavenblight wyczuła zapach flame'u, to zareagowała. Nie widzę nic złego w robieniu swojej pracy, nawet jeśli stroną jest przyjaciel. Tak to jest w naszym gronie - większość się zna. Poza tym, Skavenblight jeszcze nie jest adminem
podpis nieregulaminowy - administracja
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: