po części (ja tam mam długie włosy, ale pedałów nie lubie)Fingor pisze:Masakra...
Czy to ci sami, co wrzeszczą "Geje - cała Polska się z was śmieje"?
twój stary jest pedałem
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
po części (ja tam mam długie włosy, ale pedałów nie lubie)Fingor pisze:Masakra...
Czy to ci sami, co wrzeszczą "Geje - cała Polska się z was śmieje"?
Cicho bo zaraz Fanatyk zacznie indoktrynować że tolerancja że tamto....Sykstus pisze:A kto lubi pedałów... ? Nikt!!! I tak powinno być
Takich ludzi powinno się leczyć bo są chorzy... A w dzisiejszych czasach chyba nie którzy o tym zapomnieli mówiąc ze są niby tolerancyjni.Nordri pisze:Geje lubią pedałów
Święte słowa. Działają niezgodnie z zasadami naturalnego doboru i wbrew prokreacji. Choć przynajmniej ograniczają odsetek wynaturzen na swiecie nie pozostawiajac po sobie nic w spadku Lesbijki za to moga czuc sie usprawiedliwione, bo przynajmniej mozna czasem popatrzeć :pTakich ludzi powinno się leczyć bo są chorzy... A w dzisiejszych czasach chyba nie którzy o tym zapomnieli mówiąc ze są niby tolerancyjni.
Zaraz to truepunk wpadnie i wygłosi swoją opiniękurka_z_podworka pisze:Cicho bo zaraz Fanatyk zacznie indoktrynować że tolerancja że tamto....Sykstus pisze:A kto lubi pedałów... ? Nikt!!! I tak powinno być
I wbrew dobremu smakowi. Na sam widok tego zdjęcia mam ochotę zwrócić obiad.Nibas pisze:Działają niezgodnie z zasadami naturalnego doboru i wbrew prokreacji.
Ironia. Dlaczego jest tak że większość mężczyzn (w tym ja, a co nigdy się nie uważałem za tolerancyjnego) dała by na stos gejów aNibas pisze: Lesbijki za to moga czuc sie usprawiedliwione, bo przynajmniej mozna czasem popatrzeć :p
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
dziwne czemuSa!nt pisze:Ironia. Dlaczego jest tak że większość mężczyzn (w tym ja, a co nigdy się nie uważałem za tolerancyjnego) dała by na stos gejów aNibas pisze: Lesbijki za to moga czuc sie usprawiedliwione, bo przynajmniej mozna czasem popatrzeć :p
lesbijki zostawiła by w spokoju właśnie z tego powodu że można czasem popatrzeć (ale wtedy gdy są ładne):D