Jak mówi Nietzsche "Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza!"Treevill pisze:co nie zabije to wzmocni
(Bez urazy Skavenblight ;] )
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
... niestety z własnego zawodowego doświadczenia, muszę Ci powiedzieć , że niestety tak jest, szczególnie jeśli dotyka to osobnika w wieku 25-50 lat, szczególnie jeśli ma wrażenie bycia panem i władcą i spotyka go to pierwszy raz... jak to nie jestem niezniszczalny?!Skavenblight pisze:No tak, ale niektórym kobietom zakodowało się w pamięci, że mężczyzna=hipochondryk, że najmniejszy ból go zabija i że on notorycznie umiera na przeziębienie - i takie tam bzdety, można poczytać w kobiecych pisemkach czy portalach.
Nie wiem, jeszcze się nie spotkałam...jackert pisze:... niestety z własnego zawodowego doświadczenia, muszę Ci powiedzieć , że niestety tak jest, szczególnie jeśli dotyka to osobnika w wieku 25-50 lat, szczególnie jeśli ma wrażenie bycia panem i władcą i spotyka go to pierwszy raz... jak to nie jestem niezniszczalny?!Skavenblight pisze:No tak, ale niektórym kobietom zakodowało się w pamięci, że mężczyzna=hipochondryk, że najmniejszy ból go zabija i że on notorycznie umiera na przeziębienie - i takie tam bzdety, można poczytać w kobiecych pisemkach czy portalach.
... na wzór i podobieństwo, i dlatego są mężczyznami Twojego życia ...Skavenblight pisze:Nie wiem, jeszcze się nie spotkałam...jackert pisze:... niestety z własnego zawodowego doświadczenia, muszę Ci powiedzieć , że niestety tak jest, szczególnie jeśli dotyka to osobnika w wieku 25-50 lat, szczególnie jeśli ma wrażenie bycia panem i władcą i spotyka go to pierwszy raz... jak to nie jestem niezniszczalny?!Skavenblight pisze:No tak, ale niektórym kobietom zakodowało się w pamięci, że mężczyzna=hipochondryk, że najmniejszy ból go zabija i że on notorycznie umiera na przeziębienie - i takie tam bzdety, można poczytać w kobiecych pisemkach czy portalach.
Wręcz przeciwnie, mężczyźni mego życia [tj. Hak i mój tata] mogą być chorzy, ale "im nic nie jest, ja przesadzam, wcale nie trzeba lekarza". Grypa, gorączka, a to przecież "tylko katar"
Możliwe, choć na pewno nie tylkojackert pisze:jackert pisze: ... niestety z własnego zawodowego doświadczenia, muszę Ci powiedzieć , że niestety tak jest, szczególnie jeśli dotyka to osobnika w wieku 25-50 lat, szczególnie jeśli ma wrażenie bycia panem i władcą i spotyka go to pierwszy raz... jak to nie jestem niezniszczalny?!... na wzór i podobieństwo, i dlatego są mężczyznami Twojego życia ...Skavenblight pisze:Nie wiem, jeszcze się nie spotkałam...
Wręcz przeciwnie, mężczyźni mego życia [tj. Hak i mój tata] mogą być chorzy, ale "im nic nie jest, ja przesadzam, wcale nie trzeba lekarza". Grypa, gorączka, a to przecież "tylko katar"
No właśnie, a teraz pomyśl co ona musi mieć w gaciachSkavenblight pisze:
LoGo - w istocie, o to właśnie chodzi