Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Wiadomo o co biega
Seks, biceps, fury i bzdury*, plus miliard innych śmieci. Czyli to, to Niezwykli lubią najbardziej
* - ale dresiarsko wyszło
Seks, biceps, fury i bzdury*, plus miliard innych śmieci. Czyli to, to Niezwykli lubią najbardziej
* - ale dresiarsko wyszło
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A to już nie mówi sie fura, skóra i komóra ?
nowy temat i nowe glupoty do gadania
Gdyby kózka koksowała to by 200 wyciskała
Nieeee Tomash a już doszliśmy do 100tki...
nudy nudy nudy. kto zna dobrego ortopede? ale takiego dobrego dobrego? (w warszawie) (chirurg ortopeda)
Ostatnio zmieniony 22 sty 2008, o 22:29 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurna, sztukę sobie na TVP Kultura ogładałem i mnie przez to ominęło zamknięcie Niezwykłych, lipa.
A licky boom boom down!!!
nie kumam ... co w tym filmiku jest takiego ze trzeba byc zarejestrowanym ... koles pokazuje swoje nogi i tyle
teraz spróbuj, zmieniłem linkaTreevill pisze:nie kumam ... co w tym filmiku jest takiego ze trzeba byc zarejestrowanym ... koles pokazuje swoje nogi i tyle
spoko ... ja jestem zarestrowany ... moge obejzec wsztstko co jest na youtube ... tylko zastanawia mnie dlaczego trzeba sie zalogowac i potwierdzic ze ma sie 18 lat zeby zobaczyc filmik jak koles prezentuje miesnie swoich nog
Przecież to jest tak obleśne, że młodemu człowiekowi mogłoby psychikę zwichnąć...
PS. Ostatnio zobaczyłem fotę znajomego, który zawsze ćwiczył i generalnie wyglądał całkiem zaje&%*^e, ale chłopak nie znał umiaru i teraz prawie zwróciłem jak go zobaczyłem. W zasadzie nie jestem w stanie go poznać - takiego potwora z siebie zrobił Zatem panowie - uważajcie z tym koksem i ustalcie sobie granicę (wymiary i osiągi ), której przekroczyć nie chcecie... Bo mnie się aż odechciało na siłownię chodzić jak go zobaczyłem Bleeeeh...
PS. Ostatnio zobaczyłem fotę znajomego, który zawsze ćwiczył i generalnie wyglądał całkiem zaje&%*^e, ale chłopak nie znał umiaru i teraz prawie zwróciłem jak go zobaczyłem. W zasadzie nie jestem w stanie go poznać - takiego potwora z siebie zrobił Zatem panowie - uważajcie z tym koksem i ustalcie sobie granicę (wymiary i osiągi ), której przekroczyć nie chcecie... Bo mnie się aż odechciało na siłownię chodzić jak go zobaczyłem Bleeeeh...
Nikt koksu nie bierze. Poza tym ja nie chce jakoś hardkorowo - 100 kg mi starczy.
EDIT:
Moim zdaniem jak ktoś ciągnie koks na początku, żeby się szybko rozbudować to jest głupkiem. To nie są cukierki na mase, tylko środki do przełamywania barier genetycznych.
EDIT:
Moim zdaniem jak ktoś ciągnie koks na początku, żeby się szybko rozbudować to jest głupkiem. To nie są cukierki na mase, tylko środki do przełamywania barier genetycznych.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2008, o 23:05 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
straszna nuda byla i bedzie jak mniemam w tych tematach, to sie nawet nie nadaje do drukniecia i czytania w kiblu-> Buaahahaha
Zarzuć żółwiem!
A widzieliście mój podręcznik od matmy?