TEMAT OGÓLNY
Re: TEMAT OGÓLNY
Tak sobie myślę w kontekście silesiana jak będzie działać lustro + feedback przy formacie open, o ile wydaje mi się że nie jest to efektywne narzędzie do zabijania magów o tyle stopuje trochę pomysły rzucania czarów z 6 kości.
Coś musi stopować rzucanie czarów z 6 kości 

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Pewnie już ten problem był rozpatrywany, ale nie mogę go znaleźć...
Jeżeli dwóch paladynów atakuje oddział z regeną i jeden ma wyrmlance to co się dzieje?
Mają taką samą I, jak paladyn z wyrmlancą zada ranę, to dla ataków drugiego jest regena czy nie?
Jeżeli dwóch paladynów atakuje oddział z regeną i jeden ma wyrmlance to co się dzieje?
Mają taką samą I, jak paladyn z wyrmlancą zada ranę, to dla ataków drugiego jest regena czy nie?
-
- Falubaz
Masz spakowanych jużGniewko pisze:Pożyczę na Silesiana 4 yeomenów i 5 grali.

Prawdziwi twardziele biorą 12 questów z 3 paladynami 

Jak masz 3 paladynów pod tanka w lancy to przeciwnik może bić tylko ich. Queści są wtedy bezpieczni i mogą zabijać 

w pierwszej tracisz czempiona w drugiej już wszystkie ataki idą w odział bez skrajnych które muszą bić po paladynachvfn pisze:Wiem, ale to kosztuje full pkt a dwóch+ czempion robią podobnie bo nadwyżka ran z czempiona nie idzie na oddział. Wersja z babą jest najtańsza. Dajesz im +2/4T i mordują
Ja to jeszcze myślę o Fay Enchantress i unicie 9 pegazów co by jej dawał LoS na 4+
Dlatego wersja z babą jest najlepsza. Przynajmniej mi się sprawdza
Lanca tak nie przyciąga uwagi. Jak masz na stole grale to przeciwnik zazwyczaj nimi zajmuje się w pierwszej kolejności 
Btw Lepiej stracić championa (zawsze można go wepchnąć w pojedynek) niż kilka rycerzy zanim ci wypłacą ataki
Champion jest za darmo.. life is cheap

Btw Lepiej stracić championa (zawsze można go wepchnąć w pojedynek) niż kilka rycerzy zanim ci wypłacą ataki

takie male pytanko ... czy chabety tez sa z zywicy (w tych zestawach finecast ? np.: Questing Knights) ?
Ja na 90% będę ;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!