TEMAT OGÓLNY
Re: TEMAT OGÓLNY
Mam drobne pytanko - ktoś ma może galerię z Bretonią pomalowaną na wzór zakonu krzyżackiego?
Jeśli myślisz o malowaniu rycerzy na biało, to odradzam.
Mam lancę 9 rycków zrobionych na templariuszy i żałuję. Biały kolor jest strasznie niewdzięczny.
Jeżeli masz dużo cierpliwości, umiejętności, czas to możesz próbować.
Pozdrawiam.
Matis.
Mam lancę 9 rycków zrobionych na templariuszy i żałuję. Biały kolor jest strasznie niewdzięczny.
Jeżeli masz dużo cierpliwości, umiejętności, czas to możesz próbować.
Pozdrawiam.
Matis.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
http://www.roundtable-bretonnia.org/ind ... mitstart=0Vraith pisze:Mam drobne pytanko - ktoś ma może galerię z Bretonią pomalowaną na wzór zakonu krzyżackiego?
![Obrazek](http://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m3520249a_2.jpg)
takie tam warto zobaczyć na jakich podstawkach pegaziątka latają
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Wyglądają fatalnie... Bo zamiast wymodelować skrzydła to zostały po prostu przyklejone do góry nogami... Ble! Fuj! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To zdjęcie jest z nowego WD. Może w końcu jakieś info będzie o nowym podręczniku.
na ile wyceniacie zestaw
30 rycerzyków erranty/realmy
5gralli metalowych
BSB palladyn
2konne magiczki
z kilku chłopków zawiruszonych
5 pegazów
jakieś dwa trebki samoróbki...ale nie ich nie widziałem. Wątpię aby było w miarę wiec ich nie liczmy![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
chodzi mi o mniej więcej koszt-->modele są używane, niepołamane, w dobrym stanie, jak pomalowane to raczej trochę popaćkane(be żadnego mistrzostwa czy nawet TT).
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
proszę o konkretne kwoty w PLN ile bylibyście w stanie za takie coś wyłożyć kasy/ile jest warte![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
5gralli metalowych
BSB palladyn
2konne magiczki
5 pegazów
jakieś dwa trebki samoróbki...ale nie ich nie widziałem. Wątpię aby było w miarę wiec ich nie liczmy
chodzi mi o mniej więcej koszt-->modele są używane, niepołamane, w dobrym stanie, jak pomalowane to raczej trochę popaćkane(be żadnego mistrzostwa czy nawet TT).
proszę o konkretne kwoty w PLN ile bylibyście w stanie za takie coś wyłożyć kasy/ile jest warte
dziękuję za odpowiedźrafixator pisze:Myśle ze koło 400/500zł może to być warte
proszę o wypowiedzenie sie innych także, gdyż mam możliwość nabycia takiego zestawu na początek zabawy z bretą, ale muszę sie zorientować, czy mój partner nie chce sobie za dużo policzyć za takie coś...
Bojek pisze:na ile wyceniacie zestaw
5gralli metalowych
BSB palladyn
2konne magiczki
5 pegazów
jakieś dwa trebki samoróbki...ale nie ich nie widziałem. Wątpię aby było w miarę wiec ich nie liczmy
proszę o konkretne kwoty w PLN ile bylibyście w stanie za takie coś wyłożyć kasy/ile jest warte
Ceny używanych figsów ciągle obecnych w sprzedaży kształtują się na poziomie 50-70% początkowej ceny (w zależności od stanu, bitsów, kalkomanii, etc itd). Są jeszcze inne kryteria - z czego obecnie jest wykonywany ten model (np. failcast) a tutaj może masz okazje kupić modele jeszcze robione z metalu (mowa np. o gralach). Ogólnie rzecz biorąc każdy strzał wpasowujący się, tak jak wcześniej napisałem w 50-70% ceny sklepowej jest ok.
pzdr!
Jagal
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Zrób na pegazowej podstawce patyczek i na nim umieść spadającą kometę ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Osobiście używam Jules de Jongler jako marker
Taki ładny model, szkoda aż go nie wystawić ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.