LuciusII pisze: 6 Trolls @ 210 pkt.
1 Trolls @ 35 pkt.
WTF??? możesz to wytłumaczyć bo dla mnie trochę niejasne po co na polu bitwy 1 troll ??
Moderator: Kołata
LuciusII pisze: 6 Trolls @ 210 pkt.
1 Trolls @ 35 pkt.
loko pisze:sory spieszylem sie dworzec odebrac moje pomalowane zielone ludziki pedzla MagisterMilitum. nawet dobrze tej paczki nie rozpakował, pomalował to co juz bylo pomalowane, skurwysyn kłamał jeszcze wczoraj mówił że tylko treye mu zostały. kurwa zły jestem , tyle czekałem, tyle sie pałowałem żeby do niego kontakt złapać bo gość zwyczajnie zaczoł mnie zlewac ale obiecywałem sobie że chociaż armie bede miał pomalowaną na mastery. wyszedł jeden wielki uj. to nie ten dział wiem ale zieloną brać przestrzegam przed nim już tutaj.
dooobra, ja się nie plułem nigdy jak czegoś nie rozumiałem.Aron, naprawde.. każdy był kiedys botem![]()
IMO ofensywny post kolesia który nic nie rozumie a wszystko wie najlepiej, a tutaj ja wiem wszystko najlepiej!WTF??? możesz to wytłumaczyć bo dla mnie trochę niejasne po co na polu bitwy 1 troll ??
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Tylko w fazie magii.Chester22 pisze:I jeszcze mam pytanie co do Ringa: jak komuś zbije regenke to tylko na faze magi i czy na strzelanie też działa?
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.