Jeszcze jedna death hag z Reapera
Merisiel, Iconic Elf Rogue

Ewentualnie ta, ale trochę za bardzo ubrana.
Moderator: Yudokuno
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Gdzie to czytamy teraz?Bananovitch pisze:W WarCry'u byłą karta assassinki. Ponadto fluff to pojęcie względne (w którejś edycji była mowa o tym jak Malekith kazał wytłuc wszystkich magów płci męskiej, a teraz czytamy że jednak tacy są i Malekith na nich tylko krzywo patrzy). Model miodzio.
A wcześniej stoi jak byk, że Morathi pociągnęła za sobią wielu magów z Saphery. Którzy to musieli zwiewać i szukać schronienia u Morathi i Malekitha.PRZEPOWIEDNIA UPADKU
Kiedey Aenarion...blablabla...W rezultacie, czarodzieje Mrocznych Elfów traktowani są z pogardą i zabobonnym strachem i nie mogą zostać przyjęci do Mrocznego Konwentu.Są jednak w Naggaroth tacy, którzy chętnie zatrudnią tych czarodziejów, byle tylko nie zaciągać długu wdzięczności u Carodziejek z Konwentu
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Wiem, nie gram na hydrze. Ba, nawet nie używa shadowa ani deatha@Bananovitch
Jesteś dziwny
No zaiste, w angielskim tez jest ten fragment. Czyli, ze sa, ale nie oficjalnie i dzialaja na powiedzmy czarnym rynku uslug ;pBananovitch pisze:
A wcześniej stoi jak byk, że Morathi pociągnęła za sobią wielu magów z Saphery. Którzy to musieli zwiewać i szukać schronienia u Morathi i Malekitha.
Znajad AoW figsa jest w drobnych czesciach i glowa jest oddzielnie, wiec spokojnie mozna ja zamienic na cos innego.DarkAngel pisze:Fajna, tylko głowa mi całkowicie nie pasuje, wygląda jakby była wzięta od jakiejś demonetki
Mam jezdzcow i mam obecne cold one'y wiec moge sprobowac zrobic zdjecie... tylko ze jak chcesz ich sadzac na nich, to musisz usunac siodla, bo GZ jezdzcy maja je 'wbudowane' w siebie i nie beda inaczej pasowac - ale da sie zrobicStix pisze:Mam prośbę: czy ktoś z posiadających figurki predatorów GZ mógłby opisać jak proporcjonalnie mają się ich jeźdźcy (nie dowódca bo ten skubaniec jest większy) do nowych cold one'ów (w sensie jaszczurek) GW? Gdyby ktoś zapodał ewentualnie zdjęcie takiego miksu to byłoby fantastycznie.