Każdy kto grał lizakami to wygrywałDymitr pisze:A Lizakami jak już grał to wygrywał
Tym się da przegrać w ogóle??
Karli, ale nas drugie miejsce nie interesuje
Moderator: swieta_barbara
Każdy kto grał lizakami to wygrywałDymitr pisze:A Lizakami jak już grał to wygrywał
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Po czym wnosisz? Pomijając sympatie klubowe.Dydu pisze:Obecnie to jednak Maciek jest w lepszej formie.Dymitr pisze:Jakbym miał swoje typy zapodawać:
7. Maryś - OK
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Dla mnie stwierdzenie gracza, że mu się nie chce jeździć na mastery, bo się niczego nie nauczy nowego i szkoda mu na to czasu, powinno go dyskwalifikowac z grona kandydatów.Marys pisze:Wyjdzie ostateczny draft, to się zacznie walka o miejsca. Turniejami na stary draft, to się można chwalić mamie/żonie/dziewczynie/chłopakowi - a nie selekcjonerowi. Drafty wywracają rozpy i metę o 180 stopni. Mam jechać na turniej, żeby pokazać, że wiem jak się odgina szarże, że pamiętam żeby mierzyć los, pilnować odległości albo udowodnić że potrafie złapać przeciwnika za rękę i powiedzieć: Nie oszukuj chujku? To nie ten poziom. Szkoda kasy i czasu. Ja zamiast grać bezsensowne mastery rozkminiłem nową rozpę pod potencjalny now draft. Mi urwała dupę, koledzy ze stolicy też są pod wrażeniem . Szczyrk (jeśli będzie nowy draft) pokaże kto jest w jakiej formie.
Na szczęście nie jesteś selekcjonerem, bo nie kumasz jak mało kto. Gdy wyjdzie nowe euro będę na nie grał i pewnie tak jak w ubiegłym sezonie przygotowawczym zagram ponad 150 razy. Ja mam pracę i muszę dzielić czas między pracę a WFB. Jeśli mam możliwość ogarnąć robotę gdy jest stary draft, po to by na nowym znów stać się nolifem - taką drogę wybieram. W ubiegłym roku tylko Ryżowy zagrał więcej bitew ode mnie. Jeśli mam wywalić kasę na BoBa na starym drafcie, to wolę za te pieniądze i w zaoszczędzonym czasie przyjechać na lokala do Wawy, albo zrobić ustawkę z topowymi graczami. Nie przeceniaj masterów. Ilu topowych graczy spotykasz na masterze? 0-2. Te dwie gry ogarniam w jeden dzień na UB, lub podwajam ustawiając się na weekend z topem w Wawie.Kalesoner pisze:Dla mnie stwierdzenie gracza, że mu się nie chce jeździć na mastery, bo się niczego nie nauczy nowego i szkoda mu na to czasu, powinno go dyskwalifikowac z grona kandydatów.Marys pisze:Wyjdzie ostateczny draft, to się zacznie walka o miejsca. Turniejami na stary draft, to się można chwalić mamie/żonie/dziewczynie/chłopakowi - a nie selekcjonerowi. Drafty wywracają rozpy i metę o 180 stopni. Mam jechać na turniej, żeby pokazać, że wiem jak się odgina szarże, że pamiętam żeby mierzyć los, pilnować odległości albo udowodnić że potrafie złapać przeciwnika za rękę i powiedzieć: Nie oszukuj chujku? To nie ten poziom. Szkoda kasy i czasu. Ja zamiast grać bezsensowne mastery rozkminiłem nową rozpę pod potencjalny now draft. Mi urwała dupę, koledzy ze stolicy też są pod wrażeniem . Szczyrk (jeśli będzie nowy draft) pokaże kto jest w jakiej formie.
Naprawdę nie sądzisz, że częste granie z ludźmi z całej Polski może Ci dużo dac, nawet jesli grasz niekatualną rozpą? Nie sądzisz, że nie jeżdżac na turnieje tracisz czas bardziej niż jeżdżąc rozpa na stary draft?
W każdym razie OK w tym sezonie jakoś w top 10 nie celują, no ale może faktycznie Twoja rozpa da radę w Szczyrku i selekcjonerzy będą mieli jeszcze trudniejszy wybór.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
No może nie mam jakiegoś skilla jak np. Gąsior czy Rince ale starcza dużo ostatnio gram i widać po wynikach... ehhhh szkoda tej 5 bitwy bo te parszywe Orki są nie do przejścia dla mojej rozpy, którą grałem.Kudłaty - WoC/ ChD, bardzo fajnie mówi o batlu z Furionem, w samym graniu jest już gorzej, ale dwarfy sa armia, która ogarnia, chaos dwarfy nawet po cięciach sa świetną armią, potrzebują tylko dobrego gracza, WoC też nie potrzebuje jakiegoś mega skila, zeby osiagac wyniki, co pokazuje Przemcio, jak Kudłaty będzie dużo grał, to może brać jedno albo drugie, w zależności co bardziej potrzebne drużynie
Nie liczyłbym na to. Zobacz dzisiejszy post el reya na AR com. Jest takim upartym trollem, że przy jedynie biernym oporze reszty chyba ostatecznie przepchnął ograniczenie 0-2 slaughtermaster/Ironblaster/crown of command/standard of discipline. Jedyne co zdjeli do ograniczenia strzelania (ha ha ha) i zabieranie dd przez rune maw/hellheart. Śmiech na sali.Marys pisze: to pomyślcie jak bardzo Was doopy będą bolały gdy mi sod odblokują
Dokladnie. Zeby nie bylo takiej akcji jak kilka lat temu z Malalem...0. Kudłaty - Coach - nie ogrywa konkretnej armii, a bycie w reprezentacji z racji na wybranie przez LL na selekcjonera jest słabym rozwiązaniem. Ponadto Kudłacz posiad wysokie LD i idealnie nadaje się na bycie The Special One.