BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
A slyszales o crypt ghejach? na popychaczce
http://www.facebook.com/fotografia.jbf
galeria zdjęć na JB Foto
http://www.facebook.com/fotografia.jbf# ... 966&type=1
lajkujcie ich profil na FB jesli możecie
jutro cała reszta do pobrania
galeria zdjęć na JB Foto
http://www.facebook.com/fotografia.jbf# ... 966&type=1
lajkujcie ich profil na FB jesli możecie
jutro cała reszta do pobrania
nie wiem, czy serio pytaszMarcins pisze:to dobry moment do zadania pytania:
po co się "lajkuje" na twarzoksiążce?
Zapewne dla powiększenia bazy potencjalnych klientów jb-foto i promocji ich usługi wśród lajkujących i ich znajomych. Często jest to element ruchu na witrynie, więc także pomocne w pozycjonowaniu..
czemu zdjęcie moich najbrzydszych figsów załapało się do tej galerii...
Czekam na więcej do ściągnięcia.
Czekam na więcej do ściągnięcia.
juz don wasyl sie załapał, a i driady w filmiku też!
xYz
Wynik miałem słaby. Turniej do baniSmiechu pisze:Turniej wypadł chyba jednak za dobrze.
Ludzie nie mają powodów do Flejma, obrażania organizatorów, graczy i innych przypadkowych ludzi.
Turniej pierwsza Klasa.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Będą te zdjęcia bazyli?
Ktoś coś przebąkiwał, że będą...
Ktoś coś przebąkiwał, że będą...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
No to na udanego mastera poczekamy jeszcze długoGrolshek pisze:Wynik miałem słaby. Turniej do baniSmiechu pisze:Turniej wypadł chyba jednak za dobrze.
Ludzie nie mają powodów do Flejma, obrażania organizatorów, graczy i innych przypadkowych ludzi.
Turniej pierwsza Klasa.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Dorwie cię stopa Gorka I zadepczeMarys pisze:No to na udanego mastera poczekamy jeszcze długoGrolshek pisze:Wynik miałem słaby. Turniej do baniSmiechu pisze:Turniej wypadł chyba jednak za dobrze.
Turniej pierwsza Klasa.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.