Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
A zasada will of the god nic nie daje?? Rydwan rusza się sami ma własny m. A ta zasada jest w uscisleniach czy rb bo przeglądam i nic nie ma.
przysługuje 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Mam pytanie o działanie czaru power of darkness, co się dzieje jak na rzucie wyjdzie mi, że wygenerowałem 3 kości power'a przy ograniczeniach euro? Dostaje tylko 2 kości i wound'a czy dostaje 2 kości a wounda nie dostaje, ponieważ nie jest możliwe wygenerowanie 3 kości w ograniczeniach euro, a tylko za wygenerowanie 3 kości obrywa się wound'a..
opis czaru:
Then add D3 power dice to your power pool. If three dice are generated, the caster suffers a Wound with no armour saves allowed.
opis czaru:
Then add D3 power dice to your power pool. If three dice are generated, the caster suffers a Wound with no armour saves allowed.
Dobra chodzi mi ta sprawa po głowie od jakiś 3 miesięcy więc postanowiłem podzielić się moim problem z Wami;]
W tym roku na ETC zostały wystawione dwa smoki z kociołkami ( nie którzy m.in. Barbarossa mowili na to "combo"...) i zwiazku z tym chciałbym dopytać co to za kmina jest? Chodzi o to że Lord na górze ponieważ ma zasadę Mourderes Prowers na potrzeby działania przerzutów kociołka (Strength of Khaine) przenosi ją również na smoka ( jako że jest jednym unitem/modelem) ?
Ktoś wie co oni z tym kociołkiem robili?
W tym roku na ETC zostały wystawione dwa smoki z kociołkami ( nie którzy m.in. Barbarossa mowili na to "combo"...) i zwiazku z tym chciałbym dopytać co to za kmina jest? Chodzi o to że Lord na górze ponieważ ma zasadę Mourderes Prowers na potrzeby działania przerzutów kociołka (Strength of Khaine) przenosi ją również na smoka ( jako że jest jednym unitem/modelem) ?
Ktoś wie co oni z tym kociołkiem robili?
Sorry nie mogłem się powstrzymać
Musiałeś coś pomylić bo na poprzednim etc nie mieściły się 2 smoki (2 kotły ledwo ale raczej to tez słaba kmina) bo nie było 50% na lordów.
Po za tym ciężko stwierdzić o co chodziło. Może o nic. ktoś se po prostu tak wymyślił
Niektóre kraje na etc wystawiają kompletnych bolków

Musiałeś coś pomylić bo na poprzednim etc nie mieściły się 2 smoki (2 kotły ledwo ale raczej to tez słaba kmina) bo nie było 50% na lordów.
Po za tym ciężko stwierdzić o co chodziło. Może o nic. ktoś se po prostu tak wymyślił
Niektóre kraje na etc wystawiają kompletnych bolków
Mówi się trudno i idzie się dalej ...