Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Ehh...matura... To były niezłe czasy (chociaż nie tak fajne jak studia
). Ogólnie dobrze wspominam 3 i 4ta klasa ogólniaka. Wtedy zaczęły się 18tki i megapicie 
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
Ano nie jest tak źle
Jeszcze muszę się umówić na picie po maturze
Udało mi sie wstać o 6:45 bez większych problemów dzisiaj 
E tam cieniutko
Mi brakuje 45 do 2k 
Co do maturzystów. W piątek u mnie w szkole, każdy nauczyciel dostał jakiś prezent, choćby kwiaty... oprócz mojej wychowawczyni
. Nawet nauczycielka chemii co dopiero w tym roku doszła dostała kwiaty i coś tam jeszcze. 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja dzisiaj miałem niezłe budzenie. Nagle słychać jakiś huk (7:30) jakby stukanie, strasznie głośne i powtarzające się co chwile. Sobie myślę co to qr@# jest ?? Matka schodzi na pierwsze piętro i widzi na balkonie bociana walącego dziobem o szybę ! Widocznie walczył z własnym odbiciem
Gdy mamuśka podeszła do okna to szybko odleciał 
Ja sobie dzisiaj patrze przez okno a tu do stawu złodzieje wpadli:

Chyba mnie wyczuli więc zaczęli spir#$%^&

I odlecieli:

Nie wiecie może czy Lech I Jarosław nie polecili gdzieś razem na weekend

Chyba mnie wyczuli więc zaczęli spir#$%^&

I odlecieli:

Nie wiecie może czy Lech I Jarosław nie polecili gdzieś razem na weekend
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
E tam zapomniałem
A tutaj oto widać kolesia który ucieka(tj odlatuje) po próbie włamania do mojego domu. Myślał że waląc (o 7:30 w niedzielę!!) w szybę salonu uda mu się ją stłuc. Na całe szczęście się przeliczył
http://s230.photobucket.com/albums/ee35 ... V01706.flv
Nie ja kręciłem
Ja bym wyłączył zaraz po tej akcji
Ale tato ma trochę wolniejszy refleks 
Nie ja kręciłem
Dzisiaj wróciłem na egzaminy do UK.
Podziwiam Angoli jako naród głupoty.
Żeby w maju przy średniej temperaturze 20 stopni dawać kaloryfery na maxa to trzeba mieć zdrowo pokopane pod sufitem.
*edit*
Dowiedziałem sie dzisiaj ze hydraulicy nie wyłączą ogrzewania dopóki nie beda pewni ze dzisiejsze 20 stopni na dworze (w polu?) utrzyma sie dluzej niz tydzien...podobno pod koniec maja wylacza ogrzewanie...dzieki bogom ze u mnie po prostu odlaczyli kaloryfer...
Cicho wszędzie,
Głucho wszędzie,
Sesja będzie,
Sesja będzie
Podziwiam Angoli jako naród głupoty.
Żeby w maju przy średniej temperaturze 20 stopni dawać kaloryfery na maxa to trzeba mieć zdrowo pokopane pod sufitem.
*edit*
Dowiedziałem sie dzisiaj ze hydraulicy nie wyłączą ogrzewania dopóki nie beda pewni ze dzisiejsze 20 stopni na dworze (w polu?) utrzyma sie dluzej niz tydzien...podobno pod koniec maja wylacza ogrzewanie...dzieki bogom ze u mnie po prostu odlaczyli kaloryfer...
Cicho wszędzie,
Głucho wszędzie,
Sesja będzie,
Sesja będzie
Ostatnio zmieniony 6 maja 2008, o 16:33 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
ladna barierkaSykstus pisze:E tam zapomniałemA tutaj oto widać kolesia który ucieka(tj odlatuje) po próbie włamania do mojego domu. Myślał że waląc (o 7:30 w niedzielę!!) w szybę salonu uda mu się ją stłuc. Na całe szczęście się przeliczył
![]()
Nie ja kręciłemJa bym wyłączył zaraz po tej akcji
Ale tato ma trochę wolniejszy refleks

Wkońcu mi net działa. Pieprzyłem się z tym gównem ponad godzine, a okazało się że przy przemeblowaniu sie kabel odłączył ;/ .
A mój chomik juz przegiął, 2 dni temu nasypałem mu pełną michę żarcia, a dzisiaj jest już pusta
A mój chomik juz przegiął, 2 dni temu nasypałem mu pełną michę żarcia, a dzisiaj jest już pusta
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: