ETC 2013

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: ETC 2013

Post autor: Dymitr »

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Brak mi słów, najpierw uwalili kadaja teraz drugą helenę i WOCH na dokładkę #-o

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

ku%wa co jest a +300 dla zielonych?, a na poważnie to jest żenujące że bestyjki traktują jak reetardów. chyba bardziej się nieda..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

No pewnie bestie dostały 12,5% !!!! toż to niewyobrażalne! Gory kosztują teraz 7pkt zamiast 8, bestigor 10,5pkt, Beastlord 122,5pkt, monstery po 240, chariot 70pkt, razorgorchariot 114pkt . Porównując do innych booków to iście przegięta armia się zrobiła!!!

Nie jestem obiektywny może, ale te cyfry mówią same za siebie, a tę armię ratuje tylko i wyłącznie magia.
pozdro
Ostatnio zmieniony 8 maja 2013, o 15:38 przez Crusader, łącznie zmieniany 1 raz.

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

loko pisze:ku%wa co jest a +300 dla zielonych?, a na poważnie to jest żenujące że bestyjki traktują jak reetardów. chyba bardziej się nieda..
Ciiii... Nie tak głośno. ;)

Crus +1
Zapomniał dodać, że to co ratuje tą armię jest cholernie losowe...
Ostatnio zmieniony 8 maja 2013, o 15:53 przez wokrze, łącznie zmieniany 1 raz.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Dymitr pisze: EDIT:
Slaugther master/Iron blaster 0-1/Standard of Discipline/Crown of Command, max 2 in total
rozmumiem, że mogę wybrać Maga 4 lvli Dyscyplinę, wówczas nie mam IronBlastera 0-1?
Tu chodzi o to, żeby nie było rozpisek Tyrant + 2 Ironblastery.

Tyle było gadania, że Ogry znerfione niebotycznie, a nic nie uwolnili, dalej nie można mieć Dyscypliny i Ironblastera. Mało tego, jakby komuś wpadło do głowy grać na 2 Slaughtermasterach, to też nie wolno :)

Cóż, będziemy zatem pykać sobie rekreacyjnie, bo comp score wyklucza chyba armie ogrów z grania o wysokie stawki :)
Wszystko wina przegiętego Maryśa! :wink: Pacan el rey dalej ma traume.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dalsze dokręcanie kułek i kadłubienie. Nic nowego.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Crusader pisze:No pewnie bestie dostały 12,5% !!!! toż to niewyobrażalne! Gory kosztują teraz 7pkt zamiast 8, bestigor 10,5pkt, Beastlord 122,5pkt, monstery po 240, chariot 70pkt, razorgorchariot 114pkt . Porównując do innych booków to iście przegięta armia się zrobiła!!!

Nie jestem obiektywny może, ale te cyfry mówią same za siebie, a tę armię ratuje tylko i wyłącznie magia.
pozdro

Bardziej chodzi oto, że widać brak pomysłów i dodawanie pkt uznawane jest za najłatwiejszą opcję. (Welfy też ;< :P)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ja dobrze widze ze gracze WoCHu odkryja w swojej sekcji core inne jednostki niz charioty? :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Gokish pisze: Bardziej chodzi oto, że widać brak pomysłów i dodawanie pkt uznawane jest za najłatwiejszą opcję. (Welfy też ;< :P)
widzisz. Zawsze mozna bylo zrobic wieksza burze mozgow. Ja wiekszosc pomyslow ciekawych, ktore slyszalem staralem sie wrzucac do ar.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Shino pisze:
Gokish pisze: Bardziej chodzi oto, że widać brak pomysłów i dodawanie pkt uznawane jest za najłatwiejszą opcję. (Welfy też ;< :P)
widzisz. Zawsze mozna bylo zrobic wieksza burze mozgow. Ja wiekszosc pomyslow ciekawych, ktore slyszalem staralem sie wrzucac do ar.
I niestety mało kto je słucha :( a szkoda.
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Eeee tam, ograniczenia jak to ograniczenia, fajnie bo przynajmniej jakieś nowe rozpiski będą się pojawiały!

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

U kogo? We? :D
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Beznadziejny Draft widać ze nie mają już zielonego pojęcia z tym co robią OK są tego najlepszym przykładem ...

Mam nadzieję że PKS powstanie i przyjmie się w Polsce bo to co tu jest jest porażką...

Ale to może tylko moje zdanie...
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Denis pisze:Beznadziejny Draft widać ze nie mają już zielonego pojęcia z tym co robią OK są tego najlepszym przykładem ...

Mam nadzieję że PKS powstanie i przyjmie się w Polsce bo to co tu jest jest porażką...

Ale to może tylko moje zdanie...

Eee tam :) rozpiski ewoluują ;)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Z tym +300 to nie jest tak do końca, że nie mają pomysłu, bo o ile BoCh moża wzmocnić uwalniając im Shadow i Death to np WE już nie da rady bez ingerencji w podręcznik.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Z draftu na draft jest coraz gorzej..

Dodawanie 300 punktów to dla mnie jakiś mega fail.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Szaitis pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punkty :)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

-Qc- pisze:Ja dobrze widze ze gracze WoCHu odkryja w swojej sekcji core inne jednostki niz charioty? :D
Widziałeś więcej niż 3 corowe na stole ? :shock:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

ODPOWIEDZ