pół metrowe kałuże

No to tylko tobie został mag ognia, dobre tempo

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Naviedzony pisze:Super, ale wydaje mi się, że przejścia na ogniu maga Kolegium Ognia są trochę zbyt dramatyczne.
Więcej na BLOGU.quidamcorvus pisze:Krell, Lord of Undeath & Isabella Von Carstein to pierwsze modele z serii Finecast, które trafiły do mojej kolekcji.
Isabella Von Carstein w czasie rozgrywek w Warheim Fantasy Skirmish w szeregach Nieumarłego orszaku księżnej Lahmi pełnić będzie rolę pieszego model Wampirzycy.
Natomiast Krell, Lord of Undeath wraz z Heinrichem Kemmlerem, którego zakup planuję w późniejszym terminie pełnić będzie za pewne rolę Osoby Dramatu.
Pomimo kontrowersyjnych opinii na temat modeli z serii Finecast, modele nieumarłych spodobały mi się na tyle, że postanowiłem zaryzykować zakup. Czy było warto?
![]()
Więcej przeczytać można TUTAJ.Vargheists/Crypt Horrors to kolejny zestaw GW, który zakupiłem w ramach rekrutacji modeli do kompanii Nieumarłych do Warheim Fantasy Skirmish.
W czasie rozgrywek model Vargheistsa reprezentował będzie Stregoicę służącą w szeregach Nieumarłego taboru ludu Strigosu. Natomiast Crypt Horrors reprezentował będzie nową jednostkę, która pojawi się w szeregach Nieumarłych w niedalekiej przyszłości.
Więcej TUTAJ.Black Knights/Hexwraiths (minirecenzja)
Zakup zestawu Black Knights/Hexwraiths firmy GW to kolejny krok w rekrutacji moich kompanii Nieumarłych do Warheim Fantasy Skirmish.
W czasie potyczek trzy modele Black Knights reprezentować będę właśnie Czarnych Rycerzy. Natomiast dwa pozostałe modele i sporą ilość bitsów wykorzystam w przyszłych projektach.
Więcej TUTAJ.Vargheists/Crypt Horrors (minirecenzja)
Vargheists/Crypt Horrors to kolejny zestaw GW, który zakupiłem w ramach rekrutacji modeli do kompanii Nieumarłych do Warheim Fantasy Skirmish.
W czasie rozgrywek model Vargheistsa reprezentował będzie Stregoicę służącą w szeregach Nieumarłego taboru ludu Strigosu. Natomiast Crypt Horrors reprezentował będzie nową jednostkę, która pojawi się w szeregach Nieumarłych w niedalekiej przyszłości.
Więcej TUTAJ.Zapraszam do lektury i komentowania 49 zestawienia z cyklu Zebrane z tygodnia.[/align]
Galerie:
W telegraficznym skrócie: Waterpistol Wars, Grey Knight and Titan Princeps, Wight King, Lelith Gesperax, Dreadnought – Black Legion, Caestus Assault Ram, Pixie Trickster (Locuelo), Hellcannon of Chaos, Who's the chosen one Blood Angel i Chaos Warrior, Magic Battle, Skull Catapult, Aenur sword of twilight...
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków