Gra o Tron - serial

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Re: Gra o Tron - serial

Post autor: Gremlin »

rośnie nowy Troll :| , narazie przybrał postać gnoblara, ale dobrze go karmicie, wiec niebawem szybko urośnie...
Naviedzony pisze:Wszystkich nie zadowolisz. ;) Niektórzy mają wymagania niskie, inni wysokie, a jeszcze inni najwyższe. Zawsze wszystko można zrobić lepiej, ale trzeba znać umiar.
czyt. koszty
Ostatnio zmieniony 24 cze 2014, o 07:57 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Miliony much nie moga sie mylić :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Tak odnośnie kosztów. Wiecie może jaki był najdroższy serial w historii?
Ostatni sezon "Przyjaciół" ;)

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

PiotrB pisze:Kocham takich synków szczekających przed monitorem . Miliony ludzi na świecie się mylą a ty wiesz najlepiej .
http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 26657,3604
I ty mi będziesz pisał żebym czytał co pisze... :roll:
No jeszcze chwilkę znalazłem żeby odpisać :D

Po pierwsze, synku, nikt tu nie szczeka, tylko ty jakiś wrażliwy jesteś. Nie podobał mi się odcinek numer 9. To wszystko. A to, że nie podoba mi się jeden odcinek nie znaczy, że stwierdzam że cały serial jest do kitu, bo tak się składa ze go lubię, więc nie wiem o co bijesz pianę. Dorobiłeś sobie do mojej jednej opinii jakąś dziwną wizję świata i się teraz obruszasz.

A co do twojego znakomitego argumentu, to mam kontrargument - najczęściej oglądane teledyski na youtube:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 4F1D79BD4F
PSY, Justin Bieber i Jenifer Lopez geniuszami muzyki!
:mrgreen:
Gremlin pisze:rośnie nowy Troll , narazie przybrał postać gnoblara, ale dobrze go karmicie, wiec niebawem szybko urośnie...
Ale że ja? Bo jeżeli do mnie te wyznanie, to bardzo ciekawie interpretujesz ludzi o innym zdaniu niż twoje. :o
Uerph.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

-Qc- pisze:Miliony much nie moga sie mylić :D
z Twojej strony brzmi to niesmacznie... :P
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Jedz Kupę - polecane przez Nurglistów od lat.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Waldi pisze:Tak odnośnie kosztów. Wiecie może jaki był najdroższy serial w historii?
Niby czemu? To jakiś inside joke?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Andrzej pisze:
Waldi pisze:Tak odnośnie kosztów. Wiecie może jaki był najdroższy serial w historii?
Niby czemu? To jakiś inside joke?
Każdy z głównych bohaterów dostawał milion dolarów za odcinek ;)

http://natemat.pl/92521,najdrozsze-seri ... umer-jeden

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

[This post contains spoilers from A Storm of Swords. But at this point, doesn't your whole life basically contain spoilers for A Storm of Swords?]
The fourth-season finale of Game of Thrones had a lot going on — White Walkers, a few notable deaths, and the start of Arya's next tragic adventure. What it did not have, however, is Lady Stoneheart, the back-from-the-dead, bloated-corpse version of Catelyn Stark. Frequent GoT director Alex Graves told us there were no real plans to have Lady Stoneheart appear, and now Michelle Fairley seems to have confirmed as much.
"Yeah, the character's dead. She's dead," Fairley tells EW. "I knew the arc, and that was it," she says. "They can't stick to the books 100 percent. It's impossible — they only have 10 hours per season. They have got to keep it dramatic and exciting, and extraneous stuff along the way gets lost in order to maintain the quality of brilliant show." Not everyone considers a vengeance-minded zombie ghost "extraneous," but life is full of disappointment.

a tutaj żródło
http://www.vulture.com/2014/06/game-of- ... l?mid=imdb

kiszka stolcowa imo
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Nie wierzę. Kłamią, żeby trzymać widzów w niepewności. Musi tak być...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

W sumie... :idea: Akcję da się idealnie poprowadzić bez niej... Dla mnie ona i tak była mega nietrafionym pomysłem GRRM. W sumie chyba lepiej GoTowi wyjdzie bez tej zgniłej suki.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Też uważam że to zupełnie pomijalny wątek poboczny - taki smaczek.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Też uważam że to zupełnie pomijalny wątek poboczny - taki smaczek.
tja,
to powiedz mi jak zginie brianne?
zle sie zaczyna dziac, tyle powiem,
jak to powiedzial Hound w serialu...killed by the woman...
nie mozna az tak odbijac od ksiazki, a fakt ze hound umarl z reki brianne to potwarz!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Proszę Cię... Po pierwsze,
przecież nie ginie
. Po drugie,
Lady Stoneheart była cały czas z Bractwem, więc bractwo bez niej spokojnie może złapać Brienne i wydać na nią wyrok
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

no ok, technicznie nie;] ale 2 strony dalej w ksiazke pewnie juz tak;]

ale to juz domysły, zobaczymy co bedzie

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Brak Lady Stonehart niszczy sensowność kilku wątków które pojawiają się w Uczcie dla Wron :? . No chyba, że je też wywalą i maksymalnie wszystko uproszaczą :( .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ktorych watkow?

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Np. Mordowania Freyów przez Bractwo. A także konflikt moralny Brianne, co ważniejsze przysięga wobec Jaimego czy wobec Catelyn Stark.
Na końcu książki Lady Stonehart ma bardzo duży wpływ na losy Jaimiego i Brianne, jak jej nie będzie to nie wiem co dadzą w zamian (nie będę pisał więcej aby za dużo nie zdradzić). Wydaje mi się jednak, że będzie to kolejne pójście twórców na łatwiznę :? :( .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

ja skończyłem ucztę dla wron - cień śmierci.
No kurcze no... Podric w fimie to ok 20 letni chłopak, W książce 10latek :D
Brienne nie poszła za Aryą a za Sansą :)

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Większość młodych aktorów jest postarzona w serialu. Poza tym Ci aktorzy szybko rosną.
Brienne w filmie też poszła za Sansą, a trafiła przypadkiem na trop Aryi.

ODPOWIEDZ