czyt. kosztyNaviedzony pisze:Wszystkich nie zadowolisz.Niektórzy mają wymagania niskie, inni wysokie, a jeszcze inni najwyższe. Zawsze wszystko można zrobić lepiej, ale trzeba znać umiar.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
czyt. kosztyNaviedzony pisze:Wszystkich nie zadowolisz.Niektórzy mają wymagania niskie, inni wysokie, a jeszcze inni najwyższe. Zawsze wszystko można zrobić lepiej, ale trzeba znać umiar.
No jeszcze chwilkę znalazłem żeby odpisaćPiotrB pisze:Kocham takich synków szczekających przed monitorem . Miliony ludzi na świecie się mylą a ty wiesz najlepiej .
http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 26657,3604
I ty mi będziesz pisał żebym czytał co pisze...
Ale że ja? Bo jeżeli do mnie te wyznanie, to bardzo ciekawie interpretujesz ludzi o innym zdaniu niż twoje.Gremlin pisze:rośnie nowy Troll , narazie przybrał postać gnoblara, ale dobrze go karmicie, wiec niebawem szybko urośnie...
Niby czemu? To jakiś inside joke?Waldi pisze:Tak odnośnie kosztów. Wiecie może jaki był najdroższy serial w historii?
Ostatni sezon "Przyjaciół"
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Każdy z głównych bohaterów dostawał milion dolarów za odcinekAndrzej pisze:Niby czemu? To jakiś inside joke?Waldi pisze:Tak odnośnie kosztów. Wiecie może jaki był najdroższy serial w historii?
Ostatni sezon "Przyjaciół"
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
tja,Też uważam że to zupełnie pomijalny wątek poboczny - taki smaczek.
. Po drugie,przecież nie ginie
Lady Stoneheart była cały czas z Bractwem, więc bractwo bez niej spokojnie może złapać Brienne i wydać na nią wyrok
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.