Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Fakny ten mecz jest , dobrze sie oglada gdy mokradla robia niespodzianki :D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

jedni gospodarze maja juz Euro z glowy. czas na drugich :twisted:

poza Polska kibicowal bede Holandii - wrazenie z pierwszych meczow zrobili najlepsze, i to nie z byle kim.
Szwedow lubie, ale pilke to oni graja siermiezna - jedyny wirtuoz to Bosniak :mrgreen: (Larson jest wyjatkiem potwierdzajacym regule ;)).
mam nadzieje, ze szybko pozegnamy Wlochow, Francuzow i Portugalczykow.

moje typy (patrzac realnie, a nie emocjonalnie - no, moze poza naszymi ;)):
A: Portugalia, Turcja
B: Niemcy, Polska
C: Holandia, Wlochy
D: Hiszpania, Szwecja
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Nom te typy wydają si e sensowne, zresztą przekonamy się dzisiaj :P

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Sykstus pisze:Nom te typy wydają si e sensowne, zresztą przekonamy się dzisiaj :P
mam nadzieje, ze dzisiaj sie jeszcze nie przekonamy ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ta dziś zobaczymy, ale mnie interesuje także to jak dziś zagrają Chorwaci, w meczu z Austrią to się tak za specjalnie nie zaprezentowali, jak zagrają tak z Niemcami to ja im wróże 3-0 w plecy. Co do naszego meczu to raczej powinniśmy dać radę, w poprzednim według mnie wcale nie był kiepsko, tylko Niemcy są póki co poza naszym zasięgiem. Z Austrią pewnie wygramy tylko pytanie jakim wynikiem, aby myśleć o awansie to trzeba tak przynajmniej też 3-0 dla nas a to już będzie ciężko, z Chorwatami raczej będzie remis.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Żal Szwajcarów zagrali dwa na prawdę bardzo dobre mecze .
Nam zostaje jak zwykle mecz o honor :p
Wiara w Polaków u chłopaków tak wielka , że za każdą bramkę dla nas zamiast setki pijemy dwie ;)
Mam nadzieje , że włosi nie wyjdą z grupy :P
Tylko Holandia i Hiszpania !
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie lubile ani Turcji ani Szwajcarii , ale dobrze , ze Turkowie wygrali , bo mecz Turcja-Czechy bedzie wielce sycacy (najlepsze jest to , ze obie druzyny maja taki sam bilans brame 2:3 :D )

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

Trudno jest powiedzieć ,że to jest reprezentacja Szwajcarii raczej misz-masz ogólnoświatowy.
Co do Chorwacji to mam wrażenie że nas zaskoczą. Euro to specyficzny turniej każdy kolejny mecz zwłaszcza w grupie odbywa się w krótkim odstępie czasowym po poprzednim więc ogólnie zawodnicy jeśli chcą być w pełni sił nie mogą się męczyć na maxa. Wydaje mi się że taką taktyke zastosowali Chorwaci, wygrywali więc skupili się na defensywie i tyle.
Trzymam dziś kciuki za naszych. A największą ,miłą niespodzianką dla mnie była w eliminacjach nasze zwycięstwo nad Portugalią;]

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

A mnie sie tam podoba gra Turkow, mają poza tym fajne,egzotyczne nazwiska :) A ponadto chcą pokazac europejski poziom, powinni wygrać z Czechami :) A co do finału, obstawiam Niemcy-Holandia

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Jejejejejje 1:0 dla Chorwatów HAHAHHA Niemcy oby dostali w dupe z 2:0 :D:D:D:D CHORWACJA! CHORWACJA!!!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Skaven widac nie kibicujesz Polakom , jesli wygre Chorwacja to nasze szanse na awans zmaleja jak diabli , bo Niemcy z Austria na pewno wygraja i wychodzi wtedy , ze my bedziemy musieli wygrac i z Austria i Chorwacja ( co bedzie turbo trudne , bo tym wystarczy tylko wtedy remis)
Mam nadzieje , ze Niemcy sie obudza i pocisna Chorwatow , bo to jest dla nas najlepszy wynik...

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

A tam Ziemas. Żeby wyjść z grupy, trzeba sobie zasłużyć. Musimy sobie odpuścić kalkulacje i wygrać 2 mecze. Jak to się nie uda, to znaczy że i tak nie mamy czego szukać na tych mistrzostwach.

Ja również kibicuję Chorwacji, bo nie lubię szkopów, a Chorwatów tak. Przed meczem powiedziałem, że Niemcy nie wygrają tego meczu. Zobaczymy czy się to sprawdzi.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja lubie Niemcow , poza tym dla Polski jest korzystniej jesli wygraliby Niemcy... 2:0 dla Chorwatow .... To mozemy sie pozegnac z awansem , bo teraz to nawet 2 wygrane moga nam nie wystarczyc... Zawsze to samo kur....

Awatar użytkownika
Galatolol
Warzywo
Kontakt:

Post autor: Galatolol »

Trzeba byc dobrej mysli. I liczyć na Austrię w meczu z Niemcami, oraz na to, że Szkopy odrodzą się jeszcze z Chorwacją.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

10 min i j jescze jedna bramka do strzelenia... Lukasz dajesz dajesz :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ziemko: daj spokój, znowu kalkulacje w stylu "niech inni wyręczą naszych". To nasi mają się spiąć i dać z siebie wszystko. Jeśli są za kiepscy - won z powrotem do domu, niech w ćwierćfinałach spotkają kibiców na Okęciu.

Żeby tylko znowu na tych mistrzostwach nie było "zagramy trzy mecze: otwarcia, o wszystko i o pietruszkę".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Lukas*, pamiętaj Łukasz to on był 22 lata temu...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Chorwacja wygrala , zdziwo... Gdyby Niemcy grali z nami tak jak z Chorwacja to by w czambo dostali...

No nic teraz trzeba wysoko wygrac z Austria i wygrac z Chorwacja , teoretycznie jest to mozliwe... Teoretycznie............ :D:D:D:D :lol2:

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

No to ja już, tak na wszelki wypadek zacznę skupować zaśmierdłe kurze jaja. Hrhrhrhr...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Tomash pisze: i o pietruszkę".
O honor. :wink:

ODPOWIEDZ