Skojarzenia z WFB ( w życiu codziennym )
Za miesiac po pitce gdy dostajesz wiadomosc ze jestes ojcem dostajesz Stupidity i musisz zdawac Animozje dodatkowo.
Lasti pisze:Za miesiac po pitce gdy dostajesz wiadomosc ze jestes ojcem dostajesz Stupidity i musisz zdawac Animozje dodatkowo.
albo 1 na drinkerze centigorów

Drunkenalbo 1 na drinkerze centigorów (chyba tak jakos to dzialalo )

US spada do 1, wszystko budzi w nim fear i w ogóle LD spada do 2 (gdy matka dziecka jest w 12 metrach do 1)
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
nawet mnie nie stresujcie z tą pitką, bo to mój przyjaciel, a ja nie chce jeszcze byc chrzestnym 

putoa alasti avantoon! 

Kiedyś, po kolosie gadam z kumplem jak mu poszło, a on mi odpowiada - No sądzę, że minor dla mnie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
jak bedziesz chrzestny to bedziesz miec zasade "disciples"Bruenor Battlehammer pisze:nawet mnie nie stresujcie z tą pitką, bo to mój przyjaciel, a ja nie chce jeszcze byc chrzestnym
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

Dzisiaj nauczycielka od geografii (ksywka Penigruszka, duża i nie da się ukryć, gruba
), powiedziała że jesteśmy najgorszą klasą w szkole i że musi wymyślić na nas jakiś sposób, bo inaczej urządzi terror
. Współczuję osobom, które mają zagrożenia (mały LD).
Ciekawy jestem czy teks "jesteście najgorszą klasą w szkole" jest prawdą czy ściemą.

Ciekawy jestem czy teks "jesteście najgorszą klasą w szkole" jest prawdą czy ściemą.

taka gafa z dzisiejszej lekcji ( jak na zapalonego historyka powinienem sie wstydzic
)
-no wiec w 1629 r. byl pokój w Altdorfie
(glos z sali): Altmark
- aaa no wlasnie Altmark.
;o

-no wiec w 1629 r. byl pokój w Altdorfie
(glos z sali): Altmark
- aaa no wlasnie Altmark.
;o
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach