4x4 w Imperium Gier - finały
Jak narazie tak to wyglada, bede na bierzaco aktualizował, jeśli cos się zmieni.Tabela grupy 3
nick mecze punkty
Gremlin 3 8pts
Michał 2 0pts
Arbaal 1 0pts
Miszczu 0 0pts
GRY:
Gremlin vs Arbaal 15:5/
Gremlin vs Michał 13:7/11:9
W tym tygodniu bede niedostepny na gre, ale myśle ze nastepnym spokojnie bede miał czas na zagranie pozostałych bitew.
xYz
Skaven wygrał dziś ze mną jakieś 16:4...ej niech mu ktoś wreszcie wytłumaczy podstawy statystyki ,bo to co on robi z kostkami to jest jakaś paranoja!!!
Wyszło mu w tej bitwie praktycznie wszystko, łącznie z 2 ifkami na zatrzymanie smoka i popchnięcie stegadona w ważnych momentach a moje chmary bełtów z kusz i bolców nie mogły nawet poważniej zadrasnąć któregoś z tych posranych triceratopsów, załamka
Nawet nie można nic zwalić na piłowane kości, bo rzucał moimi 

Hypnotic - mnie wbiłeś 7 razy na 8 prób cztery plus z bolców
A Skaven ostatnio w fartach jest ode mnie gorszy 

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2009, o 20:55 przez ksch, łącznie zmieniany 1 raz.
Tabela jedynki:
1. Skaven 17pkt
2. Ksch 6pkt
3/4 Hypnotik/Raptor 3pkt
Mecze do rozegrania:
Hypnotik - Raptor x2
W dwójce, o ile dobrze wiem, Cinek rozegrał już wszystkie mecze, a czy ktokolwiek grał z kimś innym niż on?
Trójkę przedstawił Gremlin, a czy ktoś mógłby naświetlić sytuację w czwórce? Sławek chyba już nie zagra, ale wiem, że Undead grał chyba i z Artem i z Dibem. Proszę o szczegóły.
1. Skaven 17pkt
2. Ksch 6pkt
3/4 Hypnotik/Raptor 3pkt
Mecze do rozegrania:
Hypnotik - Raptor x2
W dwójce, o ile dobrze wiem, Cinek rozegrał już wszystkie mecze, a czy ktokolwiek grał z kimś innym niż on?
Trójkę przedstawił Gremlin, a czy ktoś mógłby naświetlić sytuację w czwórce? Sławek chyba już nie zagra, ale wiem, że Undead grał chyba i z Artem i z Dibem. Proszę o szczegóły.
Ja miałem grac w zeszły piatek z Kosą ale Kosa nie wytrzymał presji i nie przyszedłksch pisze: W dwójce, o ile dobrze wiem, Cinek rozegrał już wszystkie mecze, a czy ktokolwiek grał z kimś innym niż on?

Może w pryszłym tygodniu, a jk nie to po weekendzie majowym będę się próbował ustawić z Kosa albo Oskarem. Musze niedługo pokazać sie wkońcu u promotora więc na razie nie granie mi głowe zaprząta

Undead wygrał turniej? 

Ktos z grupy III chetny do gry we wtorek? mam cały dzien.
xYz
Undead - jeśli będę od rana to chętnie zagram - odmóżdżę się po całoweekendowej przeprowadzce 

Gremlin i kolega
Sadze że chłopaki powinniście razem wygospodarować coś więcej niż jeden dzień w tygodniu.
Co by nie powiedzieć mieliście się po terenówkach sprężać i mieć kiedy pograć.. a tu widzę odwrotny proces.
We wtorek nie mam czasu.
Za to czwartek piątek brzmi w miarę rozsądnie. Poźniej już będzie coraz ciężej.
Sadze że chłopaki powinniście razem wygospodarować coś więcej niż jeden dzień w tygodniu.
Co by nie powiedzieć mieliście się po terenówkach sprężać i mieć kiedy pograć.. a tu widzę odwrotny proces.
We wtorek nie mam czasu.
Za to czwartek piątek brzmi w miarę rozsądnie. Poźniej już będzie coraz ciężej.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
UpdateTabela grupy 3
nick mecze punkty
Gremlin 3 8pts
Miszczu 1 2pts
Michał 2 0pts
Arbaal 2 0pts
GRY:
Gremlin vs Arbaal 15:5/
Gremlin vs Michał 13:7/11:9
Miszczu vs Arbaal 12:8
A co do czas to spokojnie po terenówkach znaczy w maju. tak to mam czas raczej grac po 16 coedziennie.
xYz