luz... tylko nie waluj za bardzo na punktachManfred pisze:Shino wysyłać ci rozpe jak zamieniam demonetki na bloodleterów i nic innego się nie zmienia ?

luz... tylko nie waluj za bardzo na punktachManfred pisze:Shino wysyłać ci rozpe jak zamieniam demonetki na bloodleterów i nic innego się nie zmienia ?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cauliflower pisze: Nie macie po 13 lat, żeby się na 12 umawiać i iść na madagaskar..... no przynjamniej pewne jest to, że Ty nie masz 13 lat![]()
![]()
jest kilkaMożna wiedzieć jak jest z terenami na euro? Słyszałem, że np. górki są do nieba. Czy jeszcze jakieś niespodzianki szykują się dla graczy, którzy nie ogarniają za dobrze zasad euro?
z tego co pamietam bejn heady, sword of fate i tak dalej gdzie nominujesz model to przeciwnik wie, ze masz jakis model jego zaznaczony ale jeszcze sie upewnie... dokladnie podam wieczorem co i jakRozpa poszła. Jeszcze jedno pytanie. Jak działa przy tajności rozpisek Sword of Fate? Jeśli np. posiada go mój przeciwnik, a musi wybrać przeciwko komu będzie tego miecza używać to czy musi mi to zakomunikować, czy też zapisuje to sobie gdzieś na kartce w sekrecie przede mną?
Już mnie ta rozpa po takim komencie zaintrygowałaKalesoner pisze: btw, Twoja rozpa miażdży suty
#$%@^&*$%# NIE.Smiechu pisze:Czy bronie giganta TK są dopuszczone??
:* a samo pytanie bylo zawsze jak najbardziej na miejscuJedy Knight pisze:#$%@^&*$%# NIE.Smiechu pisze:Czy bronie giganta TK są dopuszczone??as Jedy said. Rulepack jest calkowicie etc wiec bronie nie sa dopuszczone
P.S.
Lubie Shino, ale tym tekstem przed każdym turniejem wywoływał u mnie drgawki.