Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Post autor: Szaman »

Pieta pisze:A najlepszym polskim sklepem będzie ten, w którym najszybciej pojawią się nowe bestie :)
Na stronie GW już są, a w żadnym polskim sklepie jeszcze ich nie widzą... do zamówienia.
sklepy nie moga jeszcze skladac zamowien na nowych Beastmenow, wiec trudno, aby sprzedawaly towar, ktorego nie maja ;)
poza tym predkosc nie ma tu nic do rzeczy - sklepom i tak nie wolno wydac towaru przed data jego premiery. gwarantuje Ci, ze wiekszosc dobrych polskich sklepow bedzie miala Beastmenow na dzien premiery :D
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Ja ze swojej strony mogę polecić sfana (o którym zresztą już była mowa w tym temacie). Zamawiałem 3 treekiny, a dostałem 2, ale wystarczył 1 telefon i po paru dniach przysłano mi brakującego drewniaka. Dodatkowo produkują całkiem fajne makiety dla tych, którzy nie chcą się męczyć z robieniem własnych, a znudziło im się proksowanie wzgórz losowo wybranymi książkami :lol2: . Na zakończenie warto wspomnieć, że od 200 zł przesyłka jest darmowa co wyróżnia ten sklep pozytywnie na tle innych, gdzie próg ten albo jest wyższy albo w ogóle nie przewiduje się takiej opcji.

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

Wie ktoś może co sie dzieje z Bitspudłem?? Na stronce była informacja że powracają w pierwszym tygodniu stycznia, a teraz nawet stronka się nie otwiera :? , a jakieś bitsy by się przydały :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Koz@a pisze:Wie ktoś może co sie dzieje z Bitspudłem?? Na stronce była informacja że powracają w pierwszym tygodniu stycznia, a teraz nawet stronka się nie otwiera :? , a jakieś bitsy by się przydały :)
scigaj Tomasha ;)

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Koz@a pisze:Wie ktoś może co sie dzieje z Bitspudłem??
Wczoraj wieczorem zmartwychwstało
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Teraz jest w sklepie www.imperium.prv.pl wyprzedaż...-30% do wyczerpania zapasów :mrgreen:
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Nieźle, a miał ktoś w ogóle do czynienia z tym sklepem? Dają radę czy nie bardzo?
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

To samo pytanie chciałem zadac.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rączek
Wałkarz

Post autor: Rączek »

Daje rade. . Sam dziś kupiłem u niego Pegaza . Właściciel jest bardzo spoko , zawsze się można dogadać . Nie ma obawy że nie przyśle i kasę zabierze , zawsze jakby co zadzwoni albo napisze . Polecam :!:
,, Człowiek człowiekowi wilkiem , a zombie zombie zombie "

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

to z reszta jest byly gracz z klubu Overrun - z tego samego, w ktorym kiedys byl Szafa ;)

Awatar użytkownika
Rizzen
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rizzen »

Dzięki za opinie, sam dziś kupiłem i miałem obawy, internetowe sklepy nie zawsze są bezpieczne :)
Jak przyślą to potwierdzę czy dobry :D
Obrazek

MeanGreen
Wałkarz

Post autor: MeanGreen »

Milo pisze:Teraz jest w sklepie http://www.imperium.prv.pl wyprzedaż...-30% do wyczerpania zapasów :mrgreen:
Sklep nie poważny, chciałem kupić w tych zarąbistych cenach 3 boxy, najpierw nie można było się dogadać co do sposobu wysyłki a potem jak już dostałem maila, że już jest wysyłane, to następnego dnia okazało się, że tylko jeden box w tej cenie a reszta po normalniej i w dodatku wysyłane oddzielnymi paczkami, żeby "uniknąć problemów z ceną paczki" (??) - to nawet nie wiem jak to interpretować czy miałbym płacić za każde 15 zł oddzielnie za przesyłkę czy co.

Już nie wnikam jakby to miało być rozwiązane po prostu zrezygnowałem z zamówienia.

Edit: Dostałem już tyle przeprosin od Imperium i wytłumaczeń na ten temat, że wygląda na to, że po prostu zdarzyła się wpadka i parę nieporozumień. Kontakt aby wyjaśnić tą sprawę naprawdę na medal. Ja po prostu wszędzie węszę internetowych oszustów :) ale tym razem zdaje się zaszło po prostu nieporozumienie.
Ostatnio zmieniony 5 mar 2010, o 01:05 przez MeanGreen, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

On wyprzedaje to co ma na stanie !!! To czego nie ma na tej liście już nie jest w promocji !!!
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Angel
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Angel »

Meangreen..
Przykro mi że tak to odebrałeś.. prawda jest taka że w tej chwili z tytułu promocji jest ogrom pracy i przyznaje że nie poświęciłem twojemu zamówieniu takiej uwagi jakiej powinienem.
Ze sposobem wysyłki jak i samą wysyłką nastąpiło nieporozumienie z powodu naszego przeoczenia. Fakt. Moja wina że chciałem to zamówienie wysłać jak najszybciej i puściłem maila o tym że wysyłamy zamówienie. Przy pakowaniu wyszło że do interesu trzebaby dołożyć bo było więcej zamówionego towaru niż przewidzianego w promocji- Nie chciałem też podejmować decyzji o zmianie zamówienia na własną rękę wiec zamówienie wstrzymałem.
Planowałem to zrównoważyć fajnym gratisem bo taki mam styl.. ale niestety zrezygnowałeś.
Mimo wszystko polecam się na przyszłość.
pozdrawiam
Angel
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Angel - właśnie zakupiłem boxik i zaraz robie przelew. Prosiłbym o możliwie szybką przesyłkę ponieważ zależy mi na czasie.
Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Angel
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Angel »

Ok.. to jak dzisiaj zrobisz przelew to jutro puszcze razem z innymi zamówieniami wszystkimi.
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

tak, przelew zrobiony zaraz po zakupie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Paczka dotarła, towar się zgadzał, był nawet dodatkowy upominek w środku tak więc moje wrażenia jak najlepsze :) myślę, że będę czesciej zaglądał na ta strone ;)
Obrazek

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Ja też już odebrałem przesyłkę - jestem zadowolony z usługi :)
Wszystko było w porządku :)

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

kontakt świetny, pełen profesjonalizm. Bezsprzecznie najlepszy sklep, z jakim miałem dotąd do czynienia, a kilka ich było :wink:
putoa alasti avantoon! :wink:

ODPOWIEDZ