Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Dobry polski sklep internetowy z figurkami
No właśnie - z jakich korzystacie, i jakie macie doświadczenia? Nadchodzą nowe skaveny i szykują się większe zakupy, a chciałbym wydać jak najmniej. Sklepy internetowe są tańsze od większości realnych, więc szukam właśnie takiego... który byłby jak najtańszy i godny zaufania. Jakie polecacie?
Stary Swiat
porównałem podany wyżej sklep z tym z którego ja korzystam i wyszło na to że taniej jest w sfanie http://sfan.pl/?id=1&kat=228&submenu=228
polecam
polecam
Stary świat znam - i faktycznie są nieźli, ale zawsze może być gdzieś jeszcze lepiej.
Marcin - jakie masz doświadczenia z sfan? czy dostarczają zamówienia? w jakim czasie?
po porównaniu okazało się, że sfan ma minimalnie droższe figurki, ale przy mniejszej sumie wysyłają za darmo. No i w żadnym z tych dwóch sklepów nie ma w przedsprzedaży nowych skavenów
kto da mniej?
Marcin - jakie masz doświadczenia z sfan? czy dostarczają zamówienia? w jakim czasie?
po porównaniu okazało się, że sfan ma minimalnie droższe figurki, ale przy mniejszej sumie wysyłają za darmo. No i w żadnym z tych dwóch sklepów nie ma w przedsprzedaży nowych skavenów
kto da mniej?
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, o 19:22 przez gervaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A może mi ktoś coś o bardzie powiedzieć?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A czy jakiś sklep poza bardem sprowadza MO?
I tak btw jak dla Ciebie w bardzie jest drogo to w WarGamerze byś zawału dostał...
I tak btw jak dla Ciebie w bardzie jest drogo to w WarGamerze byś zawału dostał...
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Futurex, nie ma tańszego sklepu. http://www.futurex.pl/
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Wejdz na Cytadele i zamilknij czlowieku bo sie myliszcichy pisze:Futurex, nie ma tańszego sklepu. http://www.futurex.pl/
A oprócz Cytadeli lubie gnoma bo ceny maja ,,identyczne''(minimalne roznice ) a wybór jednak troszeczke większy
Noi bym zapomniał!!!
W Gnomie dorzucaja orginalne woreczki z GW
A co do sfana... ich ceny przesylki skutecznie mnie odstraszaja po za tym maja zbugowana strone
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Jeśli ktoś może sobie pozwolić żeby wydać troszke więcej niż na cytadeli lub bitewniakach to polecam rebel.pl, paczki dochodzą naprawdę szybko (jedna mi doszła w 20 godzin) i są idealnie zabezpieczone, otwieranie takiej pancernej paczki trwa pare minut, a jakby kurierzy zagrali w "zośkę" tą paczką to pewnie nic by się nie stało
Ja osobiście moge polecić Stary Świat. Co ważne, można już tam zamawiać nowe rzeczy do Skavenów
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To powie mi ktoś wreszcie czy jakiś sklep poza bardem sprowadza Mail Order?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Spasiba