Czekamy, czekamyDaw pisze:teraz tylko pozostaje pomalować...
"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: "Myśl tfurcza" by Daw [up 16.03 - Thrall od hellsteed WI
Jak dobrze pójdzie to skończę drugi oddział ghoulin-rouge jutro wieczorem i wtedy może jaką fotę cyknę. Puki co naprawdę ten hellsteed mi się podoba i zajmuje wyróżnione miejsce na biurku i czeka na swoją kolej by trochę Woch poklepać w niedzielę 
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dobra konwersja 
dawaj kołcza ,a nie ...
Nie po to pokazywałem jak robić spoko metaliki żebyś go teraz olał
p.s-wrzuć ghule bo cały klocuszek prezentuje się very najs
p.s-wrzuć ghule bo cały klocuszek prezentuje się very najs
Też jestem ciekaw jak Daw finalnie rozwiąże problem z tą chmurą na której unosi się Black Coach. Chciałbym zasugerować też, że aby wyglądało to spójnie konie też powinny wznosić się na tylnimi kopytami na chmurce. Także czekam niecierpliwie na rozwiązanie ponieważ dysk mam do przerobienia i być może skopiuję patent
A ten lord na hellsteedzie wygląda na twardego koksa
Tłukłem mu do głowy koła ,kołą ... nawet przykładałem od rydwanów tk (wyglądał 100 razy lepiej) nic to jednak nie dało 
Plan był taki, a nie inny i mnie nie przekonasz. Poza tym jeżeli nawet bym się zdecydował to co? Doklejam odrywając ze spodu wszystko? Całą masę? Przestań marudzić i weź się za swoją armię :*szczurek pisze:Tłukłem mu do głowy koła ,kołą ... nawet przykładałem od rydwanów tk (wyglądał 100 razy lepiej) nic to jednak nie dało
Najważniejsze, że powolutku mam już pomysł jak zrobić naprawdę ciekawie tą chmurkę na BC. (@Marduk - ta, która jest aktualnie nie przypomina w niczym tej ze zdjęcia

- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
Daw naprawdę lepiej wyglądać będzie z kółkami a chmurki nie musisz likwidować myślę że właśnie fajnie by wyglądało jakbyś ją powiększył i by się koła w niej tak rozpływały.
pzodrawiam
pzodrawiam
Postanowiłem, że wrzucą swojego Varghulfa do galerii - aż wstyd, że tak dawno jej nie aktualizowałem.
Rakso - dasz radę wrzucić tą fotkę jeszcze do konkursu?

Rakso - dasz radę wrzucić tą fotkę jeszcze do konkursu?

Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 10:45 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Model tak prawde powiedziawszy nie jest skończony ale dzięki za dobre słowo
:D:D:D podstawka zrobiona "tyle o ile" - spoko spoko.. .zacząłem malować już gwardię - zobaczymy jaki będzie efekt jak skończę 
Ostatnio zmieniony 5 sie 2011, o 05:15 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nic dodać, nic ująć. Dla mnie rewelacyjnyDr. Lobo pisze:Genialna kolorystyka. Prawdę mówiąc jest to najlepszy Vargulf jakiego widziałem. Tego typu prace sprawiają że chcę posiadać damy model.![]()
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Ekstra, szczególnie futro i "mięsko";]
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Podstawka jest nawet nie do końca pomalowanaKefas pisze:Mój faworyt w głosowaniu! Bardzo klimatyczna kolorystyka jedynie podstawka sporo odstaje od reszty pracy! wrzuć tam jakąś trawkę albo zwłoki
Dziękuję za miłe słowa. Motor do dalszych prac jest. Już się nie mogę doczekać kiedy całą gwardię tutaj wrzucę

Ja mam w sumie 2 rzeczy do przyczepienia sie
tzn. kolor skory i skalek taki sam (zlewa sie lekko) .No i lipna ta podstawka (to pseudo bagno widzialem w realu i wolalbym jakies liscie ,trawa czy inna roslinnosc
) .Poza tym git i do armii pasuje czyt. cala armia bedzie bardzo ladna