NEW HOPE - 8ed. 11/09/10 Warszawa 2900pts
Re: NEW HOPE - 8ed. 11/09/10 Warszawa 2900pts
Jak mi przyjdzie IoB przed sobotą to będę na pewno a jak nie to nie wiem czy wykombinuję taką ilośc modeli. Zgłoszenie wysłałem ale wszystko rozstrzygnie się do piątku.

Bartys, możesz odznaczać osoby których rozpiski już dotarły? 

Ty lepiej bądź, bo jak wpadnę to będę grał z Tobą i obczajał jak działaja skavy na 8mą.Lazur pisze:Jak mi przyjdzie IoB przed sobotą to będę na pewno a jak nie to nie wiem czy wykombinuję taką ilośc modeli. Zgłoszenie wysłałem ale wszystko rozstrzygnie się do piątku.

Jak przyjadę to właśnie po to żeby się tego dowiedziećKalesoner pisze:Ty lepiej bądź, bo jak wpadnę to będę grał z Tobą i obczajał jak działaja skavy na 8mą.Lazur pisze:Jak mi przyjdzie IoB przed sobotą to będę na pewno a jak nie to nie wiem czy wykombinuję taką ilośc modeli. Zgłoszenie wysłałem ale wszystko rozstrzygnie się do piątku.

tak jak kiedys tam pisalem pewnie bede
czyli mozesz mnie dopisac... zgloszenie wlasnie poszlo

Nie ma co - chwalenie dnia przed zachodem słońca nikomu dobrze nie wychodziło...Manfred pisze:wspaniała 8 edycja 14 osób zapisanych po miesiącu na turniej !
argument o wakacjach już odpadł

Co prawda byłem przypadkiem tylko na 3-ech turach na VII ed. ale czy czasem nie było średnio po 40 osób?
Hmm... zamiast narzekać sam byś się ogarnał i przyjechał

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

ta i starcraft sam sie nie pograManfred pisze:nie mam armii nawet jakbym chciał :]

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Będę na pewno, rozpa właśnie poszła.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Prostemati.pl pisze:arbiter zweryfikował dzisiaj rozpęda radę, on was zniszczy

pożyjemy zobaczymy matimati.pl pisze:arbiter zweryfikował dzisiaj rozpęda radę, on was zniszczy

zgłoszenie poleciało i na 100% będę