![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Obrazki będą najprawdopodobniej 27 grudnia, bo wtedy pojawią się advance ordery na stronce GW
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderator: Hoax
Virgo pisze:Czytacie w ogóle co ja piszę?![]()
Obrazki będą najprawdopodobniej 27 grudnia, bo wtedy pojawią się advance ordery na stronce GW
Więc może tak długo nie będziecie musieli czekaćNew Skaven stuff will be featured on the GW website next week, and up for pre-order from 29th December.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
nic nie mów, będę chyba musiał nerkę sprzedaćLazur pisze:Arbiter Ty lepiej nie zacieraj rąk tylko szykuj kasiorę na zakupy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co ?! To brzmi trochę jak by skaveni byli nową ulubioną rasą GW (jak space marines i ich wszystkie książki: jak malowac czołg, jak malować space marinów itp.)gervaz pisze: Swoją drogą skupiamy się tu na figurkach, a oprócz tego ma wyjść skaveńska książka fluffowa.
+1, choć tu faktycznie dużą rolę odegra cena takiej książeczki.KrzysiekW pisze:Też fajnie.
to akurat żadna nowośćGoglem pisze:Co ?! To brzmi trochę jak by skaveni byli nową ulubioną rasą GW (jak space marines i ich wszystkie książki: jak malowac czołg, jak malować space marinów itp.)gervaz pisze: Swoją drogą skupiamy się tu na figurkach, a oprócz tego ma wyjść skaveńska książka fluffowa.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę