Kohortex 2010, 23-24 październik 2010 , 1600 pkt
Re: Kohortex 2010, 23-24 październik 2010 , 1600 pkt
czy istnieje mozliwosc odebrania max 3 osob z dworca pkp? pociag przyjezdza o 9 42, a wcześniejsze sa o godzinach zbyt porannych;]
a nocleg to rozumiem zalatwi stary dobry spiwór tak?;]
pozdrawiam
a nocleg to rozumiem zalatwi stary dobry spiwór tak?;]
pozdrawiam
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Panowie (no i panie, mam nadzieje...), przypominam, ze zglaszamy sie na mejla. W tym roku chcemy unikan balaganu zgloszeniowego, ktory byl w zeszlym roku. Jestem pewien, ze ogarniecie z powodzeniem te nowinke technicznafarthan pisze:Zgłaszam się i myślę że z Animosity pojawi się parę osób!! Pierwszą bitwę dajcie też battle line.![]()
Pozdrawiam

"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
UWAGA BARDZO PROSIMY O WCZESNIEJSZE ZGLASZANIE SIE NA MAILA W REGULAMINIE!!!
ULATWI TO NAM BARDZO PRACE!!!
ULATWI TO NAM BARDZO PRACE!!!
Panowie, czy znalazlby sie nocleg w Bydgoszczy dla 3 osob? bedziemy z Zulusem w Toruniu/Bydgoszczy caly piatek, takze umowienie sie na dowolna godzine nie bedzie duzym problemem
. Druchii dojedzie wieczorem.

Daw organizuje jakiś nocleg na jakiejś wynajętej sali czy coś. Nie znam dokładnie szczegółów (choć sam będę tam spałCzarnY pisze:Panowie, czy znalazlby sie nocleg w Bydgoszczy dla 3 osob? bedziemy z Zulusem w Toruniu/Bydgoszczy caly piatek, takze umowienie sie na dowolna godzine nie bedzie duzym problemem. Druchii dojedzie wieczorem.

CzarnY pisze:Panowie, czy znalazlby sie nocleg w Bydgoszczy dla 3 osob? bedziemy z Zulusem w Toruniu/Bydgoszczy caly piatek, takze umowienie sie na dowolna godzine nie bedzie duzym problemem. Druchii dojedzie wieczorem.
Czarny - Piotr z tego co pamietam przyjmuje Bialystok. Ja takze moge 4-5 osob przygarnac, ale nadal nie wiem ile osob potrzebuje noclegu i kto, bo zglaszaja sie poki co bardzo wolno.
KUTNO - 3 osoby!!!Ziemko pisze:CzarnY pisze:Panowie, czy znalazlby sie nocleg w Bydgoszczy dla 3 osob? bedziemy z Zulusem w Toruniu/Bydgoszczy caly piatek, takze umowienie sie na dowolna godzine nie bedzie duzym problemem. Druchii dojedzie wieczorem.
Czarny - Piotr z tego co pamietam przyjmuje Bialystok. Ja takze moge 4-5 osob przygarnac, ale nadal nie wiem ile osob potrzebuje noclegu i kto, bo zglaszaja sie poki co bardzo wolno.
jak wróce do domu to wyśle zgłoszenia i rozpiski!;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
PRzeciez pisaliscie, ze przyjezdzacie w sobote o 9:42 i ktos z naszych podjedzie po Was samochodem?
Panowie kto moze - to niech przyjezdza w sobote, bo jak pisalem wczesniej - kilka osob mozemy przekimac, ale nie 20.
Panowie kto moze - to niech przyjezdza w sobote, bo jak pisalem wczesniej - kilka osob mozemy przekimac, ale nie 20.

Lazur pisze:Daw organizuje jakiś nocleg na jakiejś wynajętej sali czy coś. Nie znam dokładnie szczegółów (choć sam będę tam spałCzarnY pisze:Panowie, czy znalazlby sie nocleg w Bydgoszczy dla 3 osob? bedziemy z Zulusem w Toruniu/Bydgoszczy caly piatek, takze umowienie sie na dowolna godzine nie bedzie duzym problemem. Druchii dojedzie wieczorem.
) ale myślę, że Daw napiszę do Was na pm albo Wy napiszcie do niego.
Okazało się, że jak zadzwoniłem to terminy sa pozajmowane kapitalnie co tydzień na praktycznie rok do przodu... dzwoniłem też do 3-ech akademików i lipa. Jedyne co pozostaje to na własną rękę szukac pokojów i próbować kimać.Daw pisze:Jest taka opcja w schronisku. Ekipą wynajmujemy jedną dużą salkę i kimamy tam. Z rana 6km taksą po czterech sie podjedzie i z głowy. Proszę o PM.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

słabo...Daw pisze:Okazało się, że jak zadzwoniłem to terminy sa pozajmowane kapitalnie co tydzień na praktycznie rok do przodu... dzwoniłem też do 3-ech akademików i lipa. Jedyne co pozostaje to na własną rękę szukac pokojów i próbować kimać.
to nadal szukam transportu do bydzi w sobotę rano

Malin pisze:Czy nowe erraty obowiązują![]()
http://www.games-workshop.com/gws/conte ... 06&start=2
Zwłaszcza ta HE
tak