Będzie wesoło ze stołami... Ja mam zaklepane wtorek i czwartek o 11:00 więc nikt mi stołu nie zajmieArbiter Elegancji pisze:Falko, będziesz bral pod uwagę rezerwacje przez forum (tak jak zrobił to Kalafior i jak robią to 40kowcy) czy trzeba dzwonić?
Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
LOL, mati wreszcie wygrałeś jakąś bitwę
Tylko tak dalej, może jak nie przegrasz jeszcze kilku to się na stale przeprosisz z kwadratami
Tylko tak dalej, może jak nie przegrasz jeszcze kilku to się na stale przeprosisz z kwadratami
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
teraz wszyscy będą celować w wynik 13:7
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Falko jak da rade to zarezerwuj mnie i Przemciowi drugi stół (jeden już rezerwują Helion i Kaleson) na czwartek na 16.50.
Jak nie to daj znać, coś będziemy dalej kombinować
Jak nie to daj znać, coś będziemy dalej kombinować