Nowa Liga Cytadeli 2800
Nowa Liga Cytadeli 2800
Ruszamy 28 lutego.
Zasady nowej ligi:
Armie na 2800 punktów.
Gramy na zasady 8 edycji WFB, obowiązują nas wszystkie oficjalne erraty i uściślenia zasad. Do gry w lidze dopuszczone są wszystkie oficjalnie wydane przez GW Army Booki (Gramy na Nowy Army Book do Orków).
Gramy 4 bitwy ze scenariuszem Battleline (pitch battle )
Zasady nowej ligi:
Armie na 2800 punktów.
Gramy na zasady 8 edycji WFB, obowiązują nas wszystkie oficjalne erraty i uściślenia zasad. Do gry w lidze dopuszczone są wszystkie oficjalnie wydane przez GW Army Booki (Gramy na Nowy Army Book do Orków).
Gramy 4 bitwy ze scenariuszem Battleline (pitch battle )
Ostatnio zmieniony 2 mar 2011, o 07:38 przez Kubcio, łącznie zmieniany 20 razy.

- Aron_Banalny
- Masakrator
you have my axe
and my bow
and my sword
ja zieloną hordą Łolesa, Kubciu
and my bow
and my sword
ja zieloną hordą Łolesa, Kubciu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dopisz mnie. Dwarfy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
zapewne masakra
najwyżej okrąglaki sobie przedłużą trochę ligę

najwyżej okrąglaki sobie przedłużą trochę ligę

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Przemcio na serio będzie grał WOCH undivided czy jest to żarcik (jakże wybornyKubcio pisze: Przemcio12345 Kałosem Andiwajded!

Żaden żarcik! Przemcio gra niepodzielnie rządzącym na wszystkich polach bitew chaosemArbiter Elegancji pisze:Przemcio na serio będzie grał WOCH undivided czy jest to żarcik (jakże wybornyKubcio pisze: Przemcio12345 Kałosem Andiwajded!) Kubcia?

- swieta_barbara
- habydysz
W poniedzielk wychodza nowe ogarniczenia ojro - Bazyliszek bedzie pewnie grany na nowym rulespacku, wiec radze jeszcze chwilke sie wstrzymac z regulaminem.
- swieta_barbara
- habydysz
"The 5 members of the AR.com descend upon you. Their minds will ban the chosen of the gods".Przemcio251 pisze:ta znając życie potną mi Choosenów i Warshriny....
"Then we will use chaos trolls".
A dlaczego VC na gwardii nie muszą myśleć ? WoCh to jakieś niekochane dziecko ?Kubcio pisze:To może wtedy grający WoChem będą musieli ruszać głową, a nie tylko figurkami.Przemcio251 pisze:ta znając życie potną mi Choosenów i Warshriny....
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
"kochane" inaczej