Ale walka i tak była syta

czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Z drugiej strony, to oznacza, że przy odrobinie szczęścia jakiś np. skaven slave może nakopać każdemu. Teraz nie dziwię się, czemu Shodan trafiła do krainy wiecznego żarcia, walczenia z kim popadnie, ten-tego oraz chlania... Kurde, ja się tu zastanawiałem, jaka postać jest najlepsza do uwalania innych herosów, analizuję poprzednie prowadzone przez ciebie walki, usiłuję odgadnąć jakie konfiguracje są najlepsze, a tu coś takiego... Niezły kawał, wieszWarlock pisze:Cóż w tej odsłonie stronniczość publiczności coś daje. Bohater z wyższym współczynnikiem ogłady przekonuje publiczność na swoją stronę. Co turę jego przeciwnik dostaje x trafień z niską siłą
. W tym opisie wybitnie nie mógłbym napisać że publiczność kibicowała smokowi. Wszak on chce ich wymordować wszystkich
. Kurcze jestem z siebie strasznie zadowolony. Dzięki reformom (między innymi losowanie statów a nie z góry ustalona wielkość) nie ma pg
. W poprzedniej odsłonie był np taki chaośnik który miał w ch pancerza i unik na 70- w rzucie k100. Teraz jest świetnie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No i o to chodziJeszcze się okaże, że gobbos wygra walkę finałową z Ziutkiem
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns