07.01.2012 Płomienie FENIXA XII 3x2000pts EURO [Włocławek]
Re: 07.01.2012 Płomienie FENIXA XII 3x2000pts EURO [Włocławe
Ok, to składy Bastionu wyglądają następująco:
Bastion primo (Mokre ćPuszki):
Green Knight, Lis, Młody
Bastion secundo (po prostu Bastion)
Trikk, Bartas, Matej
Bastion primo (Mokre ćPuszki):
Green Knight, Lis, Młody
Bastion secundo (po prostu Bastion)
Trikk, Bartas, Matej
- michnik000
- Kretozord
Uwaga, szukamy jednego chętnego gracza do teamu "Synowie Chaosu Niepodzielnego" z powodu Kołka który zrezygnował.
Jest szansa że będzie chciał zagrać w Teamie nasz gość z Francji. Gra VC jeśli wam pasuje. Niestety dopiero w piątek będzie info czy będzie chciał jechać na 100% czy nie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Nijlor pisze:Chłopaki z Bastionu - fajnie, że wpadniecie, dawno Was nie widziałem

To jak obiecacie, że po starej znajomości nas za bardzo nie obijecie, to ustawimy jakiś czelendżyk na dobry początek?
Jedziemy w 100 procentach dla funu i większość z nas po długiej przerwie, więc byłby czas spokojnie pogadać

- michnik000
- Kretozord
Reyki pisze:Jest szansa że będzie chciał zagrać w Teamie nasz gość z Francji. Gra VC jeśli wam pasuje. Niestety dopiero w piątek będzie info czy będzie chciał jechać na 100% czy nie.
Niestety(albo Stety) znaleźliśmy już do teamu 3-ciego: Dany-sathan.Tak więc sorry.Może uda się sklecić jeszcze jakiś team bo wiem, że jeden Toruń się rozpadł i Josiph oraz Kłamca zrezygnowali a Zawisza szuka zespołu (gra Bretką)
Może to dziwne pytanie ale na jakiego maila wysłać zgłoszenie teamu wraz z rozpiskami?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Reyki pisze:Może to dziwne pytanie ale na jakiego maila wysłać zgłoszenie teamu wraz z rozpiskami?
- +2DP dla gracza za wysłanie rozpiski do 5 stycznia 2012 r. do 23:00
(rozpiski w formacie HTML lub RST z army builder 2.2c na podstawie bazy danych zrobionej przez grupę yahoo Arromanche ( http://games.groups.yahoo.com/group/Arromanche/ ) należy zgłaszać na adres fenixklub[małpa]gmail.com (osoby, które prześlą w wyznaczonym terminie poprawną rozpiskę wraz z pełnym imieniem i nazwiskiem oraz numerem ID z ligi będą miały doliczone punkty do generalnej klasyfikacji)
Zgłoszenie z rozpiskami wysłane.
Jeden problem jest z rozpiska O&G u nas. Euru przysłął mi plik do AB z rozpiską ale nie zgadza mi sie punktowo goblin na pająku. Podobno w armybooku jest dobrze. Więc wysłałem rozpiskę na 2007 pkt z armybuildera bo według armybooka jest równo 2000.
Jeden problem jest z rozpiska O&G u nas. Euru przysłął mi plik do AB z rozpiską ale nie zgadza mi sie punktowo goblin na pająku. Podobno w armybooku jest dobrze. Więc wysłałem rozpiskę na 2007 pkt z armybuildera bo według armybooka jest równo 2000.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
tak orzekł kudłaty więc tak jest 

Niestety Animosity nie zawita, sprawa wyszła dość nagle i w ostatniej chwili. Ale jeszcze będziemy walczyć co by się pojawić we Włocławku, jak nie w ten weekend to jakiś następny.
SzkodaFurion pisze:Niestety Animosity nie zawita, sprawa wyszła dość nagle i w ostatniej chwili. Ale jeszcze będziemy walczyć co by się pojawić we Włocławku, jak nie w ten weekend to jakiś następny.

W takim razie zgłaszać się inne teamy - może POZNAŃ ??? Mamy jeszcze wolne miejsca !!!

50 pkt kosztuje ten pająk dla gobo warbossa (OnG AB p. 99), natomiast dla gobo big bossa kosztuje 40 pkt (OnG AB p. 102). GW w erracie nic nie zmieniało. W armybuilderze oba kosztują 50 pkt. Powyższe koszty sprawdzałem w ang. AB.katerek pisze:Reyki pisze:Zgłoszenie z rozpiskami wysłane.
Goblin BigBoss 35 pkt
lekka zbroja +2
włócznia +2
tarcza +2
Wielki Pająk 50 pkt
+ koszt magicznych śrubek
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.