05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: 05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała

Post autor: Jasif »

Limit zwiększony do 50 osób, jesteś 50 osobą na liście :mrgreen:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

duzypawel
Mudżahedin

Post autor: duzypawel »

duzypawel pisze:Proszę mnie wpisać na listę chętnych.
Czy można się jeszcze dopisać na listę chętnych do udziału w turnieju?

6 gru 2012, o 17:03 zgłaszałem udział i nie zostałem dopisany.

Awatar użytkownika
Czcibor
Oszukista

Post autor: Czcibor »

@ Jasif
Zaktualizuj listę. :D
Fanatic pisze: ledwo savage ogarniam cała rodzina je maluje
już nie chcą do mnie przychodzić bo wiedzą, że pędzel i farbki na nich czekają
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Ludzie, ogarnijcie życie osobiste :wink:

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

oh, widzę, że jednak 50 osób to limit. Wypisz mnie proszę, nie chcę biegać z figsami ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Propionuje zorganizować jeszcze blaty w korytarzu na wejsciu i mozę na dworze albo w Jachcie :D frekwencja juz prawie jak na stratku
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

szczerze mówiąc mnie się to też nie podoba :(...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

PiotrB pisze:szczerze mówiąc mnie się to też nie podoba :(...
Czemu? masz motywacje zeby cisnać cały turniej bo bedziesz latał miedzy salami :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Qc, to kara za spadanie w dół. Karą też cię czeka jak wyjdziesz z piaskownicy.

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Dopiszcie mnie:
id. 3282 Pixel HE
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Będzie dodatkowy czas, tak żeby nie trzeba się było spieszyć.
Bitew jest 3 także w skrajnym wypadku trzeba będzie operacje zrobić 2 razy...
Postaramy się jeszcze załatwić coś co może ułatwić przemieszczanie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Bercik
Chuck Norris

Post autor: Bercik »

Jasif pisze:W sumie można by poluzować HE, jeśli będą takie głosy. Przedyskutujemy to w gronie klubowiczów.
I co, będzie jakieś poluzowanie HE, czy zostają ograniczenia tak jak są? Na MP można było mieć BoH + BoS i jakoś haje nie zniszczyły systemu. Albo może wzorem Euro + 50 pkt na poziomie rozpiski? Skoro 3 inne armie maja + 100?
Co do limitu graczy, to dla mnie im więcej osób tym lepszy turniej. Ja nie mam problemu z przenoszeniem armii bo mam wszystkie figurki na magnesach, a jak się załatwi jakieś tacki choćby ze sztywnej tektury to każdemu przeniesienie armii pójdzie szybko i bezproblemowo

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Bercik pisze:
Jasif pisze:W sumie można by poluzować HE, jeśli będą takie głosy. Przedyskutujemy to w gronie klubowiczów.
I co, będzie jakieś poluzowanie HE, czy zostają ograniczenia tak jak są? Na MP można było mieć BoH + BoS i jakoś haje nie zniszczyły systemu. Albo może wzorem Euro + 50 pkt na poziomie rozpiski? Skoro 3 inne armie maja + 100?
Co do limitu graczy, to dla mnie im więcej osób tym lepszy turniej. Ja nie mam problemu z przenoszeniem armii bo mam wszystkie figurki na magnesach, a jak się załatwi jakieś tacki choćby ze sztywnej tektury to każdemu przeniesienie armii pójdzie szybko i bezproblemowo
Bonus punktowy - nie.
Ale zniesienie książki jest realne, do środy wieczorem powinienem mieć to na 100% pewne.
Co do tektury - taki jest plan, staramy się, żeby wszystkim się podobało :)

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

chłopaki nie róbcie mi tego. dopiszcie mnie.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Kosa chellenge? :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

fajnie - turniej będzie miał lepszą obsadę niż nie jeden master - i może lepszą frekwencje! :) To świadczy o tym ,że nie tylko są potrzeby gromadzenia punktów ale i zagraniu bez stresu w dobrym towarzystwie :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Solo, w sumie to bym się zemścił za Mistrzostwa Podbeskidzia :)
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Ludzie, jak już wzorem Euro dajecie możliwość uzyskania max 2 kości magii, to może jednak konsekwentnie dla TK niech ten limit wynosi 3? Ta armia bez odpowiedniego wsparcia magii naprawdę na niewiele może sobie pozwolić. Byłbym wdzięczny, jeśli by tę kwestię rozpatrzono.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Domino pisze:Ludzie, jak już wzorem Euro dajecie możliwość uzyskania max 2 kości magii, to może jednak konsekwentnie dla TK niech ten limit wynosi 3? Ta armia bez odpowiedniego wsparcia magii naprawdę na niewiele może sobie pozwolić. Byłbym wdzięczny, jeśli by tę kwestię rozpatrzono.
Ze wsparciem magii robi dokładnie tyle samo :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Wpisz Łukasza za Liddera i mamy 50 z powrotem :)

Niektórzy będą do nas jechać z Wrocławia, Opola czy Mielca (4h dojazdu - szacun!) a niektórzy narzekają na to że będą 1-2 razy maksymalnie, przenosić armie.

Działamy właśnie żeby były dostępne tacki, dla wszystkich graczy, na których będzie można bezpiecznie przenosić całą armię na raz.

@Domin - jako człowiek Ci odpowiem :) - nie gramy na Euro - nie ma wszystkich boostów które euro daje, nie ma też wszystkich cięć - ograniczenia na ten turniej są autorskie, inspirowane tylko gdzieniegdzie euro.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ