Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Sicilian Studio
Skończone wilki , jeźdźcy coming up next za jakiś czas.
Podstawki na życzenie zleceniodawcy, jak mówiłem wcześniej - specyficzne więc proszę o nie komentowanie ich. Z góry dziękuję.
Podoba się ?
Pozdro!
Podstawki na życzenie zleceniodawcy, jak mówiłem wcześniej - specyficzne więc proszę o nie komentowanie ich. Z góry dziękuję.
Podoba się ?
Pozdro!
Pan Mamikon
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Fajne, ale aż się proszą o zalepienie dziur. Kolorystycznie super naturalnie wyszły. Podstawki z czerwonymi rantami wyglądają nawet spoko.
Malowanie ekstra, tylko te boki podstawek do mnie niestety nie przemawiają, ale może jestem już za stary na takie figle
Psioki na prawdę fajne
Psioki na prawdę fajne
Dzięki panowie, dziury postaram się w najbliższym czasie załatać
Jak to mówi bodaj Pudzian, niema "letko", trzeba być twardym a nie miętkim, tak więc skończony na szybciocha slejerek plus zaczęty model zleceniowy. Jest w skali 54mm ale dużo trudniej się maluje takie modele bo ogólnie jest zrobiony z cyny i nie zbyt dokładnie odlany... Jak ktoś nie wie to modele z cyny są jak z drewna i zasysają farbę błyskawicznie-pierońsko trudno się robi miękkie przejścia.
Wzór:
Ze slejera jak zwykle nie jestem zadowolony ale już przywykłem Pasuje do reszty i to jest najważniejsze
Pozdros
Jak to mówi bodaj Pudzian, niema "letko", trzeba być twardym a nie miętkim, tak więc skończony na szybciocha slejerek plus zaczęty model zleceniowy. Jest w skali 54mm ale dużo trudniej się maluje takie modele bo ogólnie jest zrobiony z cyny i nie zbyt dokładnie odlany... Jak ktoś nie wie to modele z cyny są jak z drewna i zasysają farbę błyskawicznie-pierońsko trudno się robi miękkie przejścia.
Wzór:
Ze slejera jak zwykle nie jestem zadowolony ale już przywykłem Pasuje do reszty i to jest najważniejsze
Pozdros
Ostatnio zmieniony 4 cze 2013, o 11:20 przez Nokimam, łącznie zmieniany 1 raz.
Pan Mamikon
Sam się przymierzałem Dość ciekawa wersja Heleny, mocno niestandardowa no i ma klimat (widać, że 1 z Missfire jest już blisko )
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Cena wynosiła 100 zł więc raczej wolę coś lepszego za taki hajs ogarnąć
Projekt długo terminowy(kilka dni haha) "Da Slayer iz gonna kill uz, run fasta my tomato ! ", haha
Coś zmienić ? Miliput na podstawce jeszcze schnie więc może jakoś inaczej ją umodelować ? Wiadomo , potem dodam różne pierdołki na podstawkę .
Myślę że jakoś na wieczór pojawi się wip oraz inne prace
Pozdro
Projekt długo terminowy(kilka dni haha) "Da Slayer iz gonna kill uz, run fasta my tomato ! ", haha
Coś zmienić ? Miliput na podstawce jeszcze schnie więc może jakoś inaczej ją umodelować ? Wiadomo , potem dodam różne pierdołki na podstawkę .
Myślę że jakoś na wieczór pojawi się wip oraz inne prace
Pozdro
Pan Mamikon
Rzeczywiście , słaby slejer , zmieniam na tego
"I'm gonna get ya , urk!"
Better?
Niestety nie miałem czasu na malowanie niczego innego niż zamówienie do 40stki którego chyba nie będę tu wstawiał. Poza tym musze mieć też jakiś czas dla siebie, nie ? haha
"I'm gonna get ya , urk!"
Better?
Niestety nie miałem czasu na malowanie niczego innego niż zamówienie do 40stki którego chyba nie będę tu wstawiał. Poza tym musze mieć też jakiś czas dla siebie, nie ? haha
Pan Mamikon