Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mamikon not dead
Siemka ludzie!
Prezentuję wam moje ostatnie wypocinki:
"Lord Vorm"(NA PMOTM, zdjęcie pierwsze od przodu rzecz jasna )
Mój najmniej udany slayer- Gotrek:
I WIP chłopka ostatniego:
Co myślicie o skórze i tatuażach ?
Mam jeszcze masę modeli i progresywnie będę się starał wrzucać co jakiś czas zdjęcia
Komentarze,opinie i krytyka mile widziane
Pozdrawiam, Noki
Prezentuję wam moje ostatnie wypocinki:
"Lord Vorm"(NA PMOTM, zdjęcie pierwsze od przodu rzecz jasna )
Mój najmniej udany slayer- Gotrek:
I WIP chłopka ostatniego:
Co myślicie o skórze i tatuażach ?
Mam jeszcze masę modeli i progresywnie będę się starał wrzucać co jakiś czas zdjęcia
Komentarze,opinie i krytyka mile widziane
Pozdrawiam, Noki
Ostatnio zmieniony 22 maja 2018, o 09:28 przez Nokimam, łącznie zmieniany 3 razy.
Pan Mamikon
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
za daleko trzymasz sprej do figurki stad twój podkład wyglada porowato a nie jest gładki
Dzieki dzięki panowie za pochwały i za porady , postaram sie je wykorzystać przy następnym malowaniu Co do tego ze za daleko trzymam spray to sie tylko tak wydaje , po prostu zdjęcia ostatniego modelu (WIP) są robione bardzo dokładnie , blisko i po to abyście widzieli co i jak z tatuażami i skórą .
Taki nurglak jeszcze, malowany dawno bo w czerwcu
Opinie bardzo mile widziane
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi i zapowiadam na wieczór jeszcze jakieś zdjęcia progresu modelu slayera.
Pozdro
Taki nurglak jeszcze, malowany dawno bo w czerwcu
Opinie bardzo mile widziane
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi i zapowiadam na wieczór jeszcze jakieś zdjęcia progresu modelu slayera.
Pozdro
Pan Mamikon
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zbyt krytyczny jesteś w stosunku do swoich figsów. Mi się bardzo podoba.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Masz swój, całkiem ciekawy styl. Podoba mi się
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo ciekawe malowanie i figsy dobrze razem wyglądają . Dawaj więcej krasi i wochu
Bardzo dziękuję panowie za wasze wypowiedzi, dużo dla mnie znaczą i w wielkiej mierze mnie motywują , niestety dzisiaj nie zajmowałem się malowaniem bo zajmowałem się zdobywaniem tej oto figurki!:
Cieszę się że mi się udało go dorwać, będę się delektował malowaniem
I jeszcze podstawka dla niego :
Na dziś nic więcej ale jutro...
Pozdro
Cieszę się że mi się udało go dorwać, będę się delektował malowaniem
I jeszcze podstawka dla niego :
Na dziś nic więcej ale jutro...
Pozdro
Pan Mamikon
Siemka jeszcze raz, w międzyczasie od malowania wstawiam taki łebek giganta wykonany w wolnym czasie kilka miesięcy temu:
Komentarze jak zawsze mile widziane
Pozdro
Komentarze jak zawsze mile widziane
Pozdro
Ostatnio zmieniony 29 mar 2014, o 13:29 przez Nokimam, łącznie zmieniany 1 raz.
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jest wstrętny, czyli... ok . Całego figsa zamieść...
Niestety muszę powiedzieć że reszta modelu nie będzie pomalowana jakoś prędko bo sam model nie jest jeszcze w masowej produkcji a głowa jest jedną z 2 które będzie miał gigant .Ta którą mam ja jest 'unikatowa' i nie będzie dostępna więc muszę poczekać na masówkę żeby pomalować resztę :<
Pozdro
Pozdro
Pan Mamikon
co to za podstawka? w kazdym badz razie fajnie sie bedzie prezentowac z tym slayerem.
co do samego malowania to bardzo fajne toporek trzeciego zabojcy jest, moim zdaniem, zdecydowanie najladniejszy
jednak musze przyznac, ze nie bardzo mi sie podoba malowanie owlosienia na kolory niebiesko pomaranczowe. jednak to juz kwestia gustu.
co do samego malowania to bardzo fajne toporek trzeciego zabojcy jest, moim zdaniem, zdecydowanie najladniejszy
jednak musze przyznac, ze nie bardzo mi sie podoba malowanie owlosienia na kolory niebiesko pomaranczowe. jednak to juz kwestia gustu.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie