Następnym razem spróbuje... Co dziwne, dzisiaj wchodziłem z innego komputera, logowałem się przez niego a efekt ten sam...Tomash pisze:
Zabawne, ja mam problem wręcz odwrotny - często mi nie odznacza "starych" tematów.
A spróbuj "bezpośrednio" wejść na adres http://forum.wfb-pol.org/search.php?search_id=newposts zaraz po otwarciu przeglądarki?
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
Nie umiem tego spamu zatrzymać, a skrzynka się przydaje do innych spraw.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
a moze po prostu kliknij "przestan sledzic ten temat"? z reguly pomaga...Jedy Knight pisze:Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
"I fart in your general direction"
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
W sumie mozna.... Na NG jest prosciej....Szaman pisze:a moze po prostu kliknij "przestan sledzic ten temat"? z reguly pomaga...Jedy Knight pisze:Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
zdaje mi sie, ze dokladnie tak samo...Jedy Knight pisze:W sumie mozna.... Na NG jest prosciej....Szaman pisze:a moze po prostu kliknij "przestan sledzic ten temat"? z reguly pomaga...Jedy Knight pisze:Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Szaman pisze:zdaje mi sie, ze dokladnie tak samo...Jedy Knight pisze:W sumie mozna.... Na NG jest prosciej....Szaman pisze: a moze po prostu kliknij "przestan sledzic ten temat"? z reguly pomaga...
Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości
TAK- NIE
No, czyli wszystko jasne. Użytkownik sobie namieszał w ustawieniach (to jest wyłączone by default!) => użytkownik cierpi. Sorry, Winnetou
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie da się tego zatrzymać. Argumenty Rzymka mają taką moc, że posty same wskakują do skrzynek...Jedy Knight pisze:Co mogę zrobić by przestać dostawać powiadomienia o odpowiedziach, w temacie w którym miałem nieszczęście się wypowiedzieć? (Np. podstawka pod Czołg).
ja wlasciwie JJa rozumiem - moj ojciec tez ciezko przyswaja obsluge komputeraTomash pisze:No, czyli wszystko jasne. Użytkownik sobie namieszał w ustawieniach (to jest wyłączone by default!) => użytkownik cierpi. Sorry, Winnetou
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nikt mnie nie rozumie.Szaman pisze:ja wlasciwie JJa rozumiem - moj ojciec tez ciezko przyswaja obsluge komputeraTomash pisze:No, czyli wszystko jasne. Użytkownik sobie namieszał w ustawieniach (to jest wyłączone by default!) => użytkownik cierpi. Sorry, Winnetou
Posiadlem umiejetnosc obslugi srubokreta kiedy Was na swiecie jeszcze nie bylo i wlasnie z dwóch komputerów robie jeden.
Co nie oznacza, ze zawsze widze w co klikam.
Nie, to nie, laski mi nie robicie, pojawie sie jako JJ.
Nie zamierzam znosic tego spamu na skrzynce.
to forum czytaja nieletniJedy Knight pisze: Nikt mnie nie rozumie.
Posiadlem umiejetnosc obslugi srubokreta kiedy Was na swiecie jeszcze nie bylo i wlasnie z dwóch komputerów robie jeden.
poza tym robienie jednego komputera z dwoch to zadna sztuka... za to dwoch kompouterow z jednego to juz jest cos czym sie mozna pochwalic
-
- Plankton
A o co chozzii? Srubokret to brzmi brzydko?Shino pisze:to forum czytaja nieletniJedy Knight pisze: Nikt mnie nie rozumie.
poza tym robienie jednego komputera z dwoch to zadna sztuka... za to dwoch kompouterow z jednego to juz jest cos czym sie mozna pochwalic
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Shino pisze:raczej nie uzywanie polskich znakow (to chyba od razu widac jak sie uwaznie przeczyta twoj post )
No taz pisze, ze psuje sobie komputer. Teraz chodze jako Jedy Knight i wpisuje - przestan sledzic ten temat, co za nuda i strata czasu. Do JJ kazali dopisac - za - krótkie. Strata czasu.
Jacku!
Płacąc w kafejce w Zakopcu ciężkie złotówki (z czego oni je robią?) za każdą minutę dostępu do internetu i wykorzystując cenny swój tutaj czas (nie żartuję z tą cennością, dziewczyna stoi nad głową ) - korzystając z uprawnień admina zmieniłem Ci to ustawienie na "NIE".
Peace, love & sausage.
Na przyszłość, masz to w ustawieniach profilu -> preferencje -> wysyłanie postu.
NATOMIAST aby pozbyć się wysyłania wiadomości odnośnie już "ustawionych" w ten sposób tematów - należy wyedytować swoje feralne posty i zdjąć ptaszka z opcji "powiadamiaj mnie o odpowiedziach".
Płacąc w kafejce w Zakopcu ciężkie złotówki (z czego oni je robią?) za każdą minutę dostępu do internetu i wykorzystując cenny swój tutaj czas (nie żartuję z tą cennością, dziewczyna stoi nad głową ) - korzystając z uprawnień admina zmieniłem Ci to ustawienie na "NIE".
Peace, love & sausage.
Na przyszłość, masz to w ustawieniach profilu -> preferencje -> wysyłanie postu.
NATOMIAST aby pozbyć się wysyłania wiadomości odnośnie już "ustawionych" w ten sposób tematów - należy wyedytować swoje feralne posty i zdjąć ptaszka z opcji "powiadamiaj mnie o odpowiedziach".
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Peace, love & sausage.Tomash pisze:Jacku!
Peace, love & sausage.
Dzięki.
(Userzy to zawracanie głowy, wiem. )
Na najprostszym, najpłytszym poziomie - jasne. Z drugiej strony na forum składają się trzy rzeczy - silnik, userzy i zawartość, przy czym ten ostatni jest generowany właśnie przez userów. Bez jednego z tych trzech składników forum nie istnieje lub jest martwe. Także lepiej dbać o userówJedy Knight pisze:(Userzy to zawracanie głowy, wiem.)
PS. I'm back!
O cholera jasna
Już poprawiam
Już poprawiam