Kościół Bogów Chaosu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kościół Bogów Chaosu
Zrobi się dużą świątynie żeby dla wszystkich starczyło miejsca
Przy wejściu zrobi się mapę z zaznaczonymi sekcjami tematycznymi.
Ale wiadomo forma zewnetrzna musi być krzykliwa żeby zachęcać do wejścia i modlitwy
Przy wejściu zrobi się mapę z zaznaczonymi sekcjami tematycznymi.
Ale wiadomo forma zewnetrzna musi być krzykliwa żeby zachęcać do wejścia i modlitwy
Tu niestety nie wybiera się co się dostaje... wchodzisz = wyłapujesz cały pakiet wycieczki nie ma wymigiwania się!puzonik pisze:Przy wejściu zrobi się mapę z zaznaczonymi sekcjami tematycznymi.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Co do żarłoków, proponuje się dogadać z Burger King. Uczynilibyśmy ich oficjalnym dostawcą żywności dla naszego Kościoła i dostalibyśmy zniżkę
Potrójny powiększony Cheeseburger, duże frytki + duża kola za 12zł
Hmmm, do tego można by się dogadać z jakąś szkołą sztuk walki, aby Khornici mogli się gdzieś szkolić.
I może jakaś zniżka na piwo?
Potrójny powiększony Cheeseburger, duże frytki + duża kola za 12zł
Hmmm, do tego można by się dogadać z jakąś szkołą sztuk walki, aby Khornici mogli się gdzieś szkolić.
I może jakaś zniżka na piwo?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
zniżka na piwo i burgery obowiazkowe. Ćwiczenia też zrobi zrobiłbym obowiązkowe dla wszystkich członków kościoła gdyż w końcu wyznawca Bogów Chaosu musi być zawsze w kondycji do walki o wiarę
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Nie dajmy się sprowokować. Heretykami zajmiemy się później, najpierw zbudujmy fundamenty Naszej nowej religii.Tyran pisze:Pojebany pomysł Tyle w temacie czcić gierkę ? i wymysł kogoś ?
Prosił bym o zaprzestanie używania wulgaryzmów. Jesteśmy przecież dorosłymi i kulturalnymi ludźmi
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2013, o 14:29 przez Matis, łącznie zmieniany 2 razy.
Ty wysadziłeś Świątynię Khorna, ja wpuściłem do twojego meczetu Bloodthirster'a
- morgan10005
- Falubaz
Matis pisze:najpierw zbudujmy fundamenty Naszej nowej religii.
Fundamenty są - Bogowie Chaosu byli, są i będą - teraz zastanawiamy się nad dogmatami.
odważna tezaJesteśmy przecież dorosłymi i kulturalnymi ludźmi
Konstytucja RP pisze:Art. 25.
Kościoły i inne związki wyznaniowe są równouprawnione.
Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym.
...
dalsze obraźliwe posty pod adresem naszej nowo powstałej religii będą usuwane a użyszkodnicy brani pod lupę
pozdrawiam
T
Trzeba by było jeszcze zdefiniować co to jest kościół i związek wyznaniowy. Czy ludzie w tym temacie tworzą juz zwiazek wyznaniowy?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Zgłaszam się na ochotnika do kółka wyznawców Khorna! Nie potrzeba świątyni, pieśni dziękczynnych, kapłanów... W sumie będzie to przypominało Fight club, bo Pan Czaszek nie lubuje się we krwi słabych.
Gorzej ze Slaaneshem. Jak będą wyglądały nabożeństwa, jeśli wyznawcami będą sami faceci? Fuj!
Gorzej ze Slaaneshem. Jak będą wyglądały nabożeństwa, jeśli wyznawcami będą sami faceci? Fuj!
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Ja tam mam kilka ładnych koleżanek, którym takie nabożeństwa by się podobały
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Założę kancelarię prawną, która będzie robiła obsługę prawną temu bardzo poważnemu, nowopowstałemu związkowi wyznaniowemu i będziemy pozywać każdego, kto powie o nim coś obraźliwego.