Warszawa, 25.10: Kromlech WFB Challenge #2, [2600PKS]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kyoshi
"Nie jestem powergamerem"

Re: Warszawa, 25.10: Kromlech WFB Challenge #2, [2600PKS]

Post autor: Kyoshi »

Było zacnie, wszystkim dziękuję bardzo za grę.

Po turnieju została biała templatka "teardrop" - leży na klubowym biurku.
Obrazek

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

A to chyba moja łezka, nie pakowałem jej do walizki. Czyli kiedyś odbiorę, w końcu dam radę. Thx guyz, nie ma to jak plewą ;-)
Obrazek

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Podziękowania dla organizatorów za turniej i przeciwników za bitwy.

Szkoda że tyle osób się wysypało w ostatniej chwili, sądząc po zainteresowaniu w temacie byłem pewien że będzie prawie komplet, a tu przykra niespodzianka... Wniosek na przyszłość - zgłoszenie do ligi zwykle daje te kilka osób więcej.

Awatar użytkownika
Kyoshi

P.S. Mam małą prośbę : czy szanowni koledzy z którymi dane mi było się zmierzyć zechcieli by się podzielić swoimi rozpiskami? Chciałem zrobić pierwsze podejście do pisania raportów a nie zrobiłem xera na miejscu :p
Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Folder z fotkami, będę je dodawał sukcesywnie: KLIK
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ależ było fajnie. Turniej spełnił wszystkie moje wymagania. Organizacja, maty, tereny, lokalizacja, sam lokal, burgery, fajeczek, piwko, lajtowe gry, normalni biali ludzie (pozdrowienia dla ligowców którzy nas olali). Dziękuje i zrobię wszystko żeby pojawić się na następnym. Oddzielna sprawa to nagrody za modelarkę i wygrany turniej. To jest jakiś kosmos :shock: W życiu nie widziałem takiego odjazdu. Dla zainteresowanych:
http://bitsofwar.com/home/133-rotten-butcher.html
http://bitsofwar.com/home/216-t-kth-y-t ... -fate.html
Brawo brawo i jeszcze raz brawo panowie. =D>
edit: Następnym razem od początku nie zgłaszajcie turnieju do ligi to będziecie mieć fajnych ludzi i fajne rozpy na turnieju. :wink:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Post autor: ShadorVD »

Faaaajne.

Nie ukrywam, że wolałbym swoją zabawę rozpocząć od jakiegoś takiego fanowskiego turnieju a nie ligowego :)

Ekstra popatrzyć, średnia wieku ok. piwko, piwko, towarzysko i świetne oldschoolowe krzesła ;) Ah ta tapicerka!

Awatar użytkownika
Talladil
Falubaz

Post autor: Talladil »

Podziękowania organizatorom oraz przeciwnikom za przyjemne bitwy :) Gratulacje dla topu :) Okazuje się, że w odpowiednim towarzystwie i "open" może dać mnóstwo frajdy :D Z pewnością wezmę udział w kolejnych turniejach organizowanych przez chłopaków z Adeptus Mechanicus :) Wspomniane przez @Grolshek'a maty, tereny i nagrody/gifty rzeczywiście rewelacja :) Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia :)

@Kyoshi

Rozpiskę podeślę na PW
Obrazek

Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15

Awatar użytkownika
Kyoshi

Dziękować :!: Zabieram się za sklejanie w całość, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Zaluje ze mnie nie bylo. Jakies wyniki?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Bobson pisze:Zaluje ze mnie nie bylo.
A ja cały turniej na Lajkonika mówiłem Bobson. Fo pa. :oops: Aaaa bo tacy podobni jesteście... :wink:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

To dlatego Boguś miał zgłoszenie za najładniejszą armię :)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

Sławek
Chuck Norris

Post autor: Sławek »

Turniej bardzo fajny tylko szkoda ze tak malo osob :)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Mnie urządziła praca.
Nastepnym razem postaram się być - niezależnie od zgłoszenia.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Trwa głosowanie LL, które byc moze pozwoli zaliczyc turniej do ligi: KLIK

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Kyoshi

Trwa głosowanie LL, które byc moze pozwoli zaliczyc turniej do ligi: KLIK

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
Jakieś wieści?
Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Głosowanie przebiegło pomyslnie, wiekszosc członków LL była ZA, teraz czekam tylko na oficjalne info.

Obrazek

Awatar użytkownika
Talladil
Falubaz

Post autor: Talladil »

Bearded Unclean 'Un pisze:Głosowanie przebiegło pomyslnie, wiekszosc członków LL była ZA, teraz czekam tylko na oficjalne info.
Jakieś nowe informacje ?
Obrazek

Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Uniewazniono głosowanie ze względu na zbyt niska frekwencję.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Podejście drugie:

KLIK

Obrazek

ODPOWIEDZ