Warszawa, 25.10: Kromlech WFB Challenge #2, [2600PKS]
Re: Warszawa, 25.10: Kromlech WFB Challenge #2, [2600PKS]
Było zacnie, wszystkim dziękuję bardzo za grę.
Po turnieju została biała templatka "teardrop" - leży na klubowym biurku.
Po turnieju została biała templatka "teardrop" - leży na klubowym biurku.
Podziękowania dla organizatorów za turniej i przeciwników za bitwy.
Szkoda że tyle osób się wysypało w ostatniej chwili, sądząc po zainteresowaniu w temacie byłem pewien że będzie prawie komplet, a tu przykra niespodzianka... Wniosek na przyszłość - zgłoszenie do ligi zwykle daje te kilka osób więcej.
Szkoda że tyle osób się wysypało w ostatniej chwili, sądząc po zainteresowaniu w temacie byłem pewien że będzie prawie komplet, a tu przykra niespodzianka... Wniosek na przyszłość - zgłoszenie do ligi zwykle daje te kilka osób więcej.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Folder z fotkami, będę je dodawał sukcesywnie: KLIK
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Ależ było fajnie. Turniej spełnił wszystkie moje wymagania. Organizacja, maty, tereny, lokalizacja, sam lokal, burgery, fajeczek, piwko, lajtowe gry, normalni biali ludzie (pozdrowienia dla ligowców którzy nas olali). Dziękuje i zrobię wszystko żeby pojawić się na następnym. Oddzielna sprawa to nagrody za modelarkę i wygrany turniej. To jest jakiś kosmos W życiu nie widziałem takiego odjazdu. Dla zainteresowanych:
http://bitsofwar.com/home/133-rotten-butcher.html
http://bitsofwar.com/home/216-t-kth-y-t ... -fate.html
Brawo brawo i jeszcze raz brawo panowie.
edit: Następnym razem od początku nie zgłaszajcie turnieju do ligi to będziecie mieć fajnych ludzi i fajne rozpy na turnieju.
http://bitsofwar.com/home/133-rotten-butcher.html
http://bitsofwar.com/home/216-t-kth-y-t ... -fate.html
Brawo brawo i jeszcze raz brawo panowie.
edit: Następnym razem od początku nie zgłaszajcie turnieju do ligi to będziecie mieć fajnych ludzi i fajne rozpy na turnieju.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Podziękowania organizatorom oraz przeciwnikom za przyjemne bitwy Gratulacje dla topu Okazuje się, że w odpowiednim towarzystwie i "open" może dać mnóstwo frajdy Z pewnością wezmę udział w kolejnych turniejach organizowanych przez chłopaków z Adeptus Mechanicus Wspomniane przez @Grolshek'a maty, tereny i nagrody/gifty rzeczywiście rewelacja Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia
@Kyoshi
Rozpiskę podeślę na PW
@Kyoshi
Rozpiskę podeślę na PW
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Zaluje ze mnie nie bylo. Jakies wyniki?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Trwa głosowanie LL, które byc moze pozwoli zaliczyc turniej do ligi: KLIK
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Głosowanie przebiegło pomyslnie, wiekszosc członków LL była ZA, teraz czekam tylko na oficjalne info.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Uniewazniono głosowanie ze względu na zbyt niska frekwencję.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord