[MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Re: [MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Również dziękuję organizatorom za fajny turniej. Kto nie był w Olsztynie na masterze niech żałuje. Bardzo fajna miejscówka, bardzo fajne miasto, organizacja pierwsza klasa.
Faktycznie przydałby się timer ale organizatorzy pilnowali, żeby bitwy zaczynały się i kończyły wg podanego wcześniej czasu, więc ok.
Dziekuję Guldurowi, Łukaszowi, Radoslavowi, Laikowi i Szaitisowi za bitwy. Mam nadzieję, że ze mną grało się równie przyjemnie co z Wami.
Faktycznie przydałby się timer ale organizatorzy pilnowali, żeby bitwy zaczynały się i kończyły wg podanego wcześniej czasu, więc ok.
Dziekuję Guldurowi, Łukaszowi, Radoslavowi, Laikowi i Szaitisowi za bitwy. Mam nadzieję, że ze mną grało się równie przyjemnie co z Wami.
Również dziękuję wszystkim organizatorom za fantastyczny turniej i serce włożone w organizację!
Niech żałują Ci których nie było.
Oderwanie się od codziennej rzeczywistości to chyba jest to, na co każdy z nas liczy jadąc te 50/300/600 km.
Dzięki również przeciwnikom za świetne bitwy w przemiłej atmosferze.
Później króciutko o moich bitwach napiszę, zawsze lubiłem czytać raporty, fajnie by było jakby zwyczaj ich pisania wrócił, to nakręca ludzi do grania
Niech żałują Ci których nie było.
Oderwanie się od codziennej rzeczywistości to chyba jest to, na co każdy z nas liczy jadąc te 50/300/600 km.
Dzięki również przeciwnikom za świetne bitwy w przemiłej atmosferze.
Później króciutko o moich bitwach napiszę, zawsze lubiłem czytać raporty, fajnie by było jakby zwyczaj ich pisania wrócił, to nakręca ludzi do grania
- swieta_barbara
- habydysz
Było super - kto nie był niech żałuje.
Szkoda, że w niedzielę nie było słoneczka, ale sobota była kikass.
Proposy za organizację - dzięki masterom czasami mam wrażenie, że znów jestem nastolatkiem.
Masterowa Ocena Barbary [MOB] 5/5!
Szkoda, że w niedzielę nie było słoneczka, ale sobota była kikass.
Proposy za organizację - dzięki masterom czasami mam wrażenie, że znów jestem nastolatkiem.
Masterowa Ocena Barbary [MOB] 5/5!
Nie jeden z....po prostu był najlepszy. Gratulacje dla Lohosta, ekipy organizacyjnej oraz Twojej małżonki. Poczęstunek to była mega opcja. Zdziwienie brało, że w sobotni wieczór nie czuć było "zmęczonego battlowca" na saliPocisk pisze:Jeden z najlepszych masterów na jakich byłem.
Kolejne graty dla topu, było hardo się tam dobić. Pozdrowienia dla moich przeciwników, Crus, Napadzior, Bobson, Gąsior i Abrasus, mimo różnic i chwilowych spinek, gry były megafajne.
Na koniec dla współtowarzyszy podróży specjalne podziękowania, Bobson i jego opowieści o "Stefanie"
Wielkie dzięki za turniej!
Bardzo fajnie zorganizowany turniej
Dziękuję przeciwnikom za bitwy
Calkiem dobrze wyszło top 3 - dobre ze to nie Solo ogarnial puchary bo byśmy się do auta nie pomiescili
Bardzo fajnie zorganizowany turniej
Dziękuję przeciwnikom za bitwy
Calkiem dobrze wyszło top 3 - dobre ze to nie Solo ogarnial puchary bo byśmy się do auta nie pomiescili
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Również chciałem podziękować organizatorom za świetny turniej.
Poczęstunek i kawa się przydała, przeciwnicy byli wymagający, armie świetnie wyglądające na stole, atmosfera przyjacielska i wszystko na pełnym luzie. Bardzo udana impreza - niech żałuje kto nie był.
Co prawda nam wyniki nieco nie poszły, a niektóre błędy mój syn będzie mi pewnie wypominał jeszcze do wakacji, ale jeden łomot będę pamiętał szczególnie ciepło. Szymon pozdrawia Kalafiora i jego pijane w sztok krasnale;)
Gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla naszych przeciwników za dobrą zabawę.
Dziękuję również organizatorom za pomoc z młodym i ogromną dawkę cierpliwości i zrozumienia. Pechowo okulawił się przed samym turniejem i podwózka z pod bramy na salę ze stołami była prawdziwym wybawieniem. Szkoda, że nie był w stanie osobiście przesuwać pacyn i ganiać dokoła stołu. Jednak turniej bardzo mu się podobał, mimo, że chwilami występowało u niego zmęczenie materiału.
Elbląg pozdrawia i na następny master w Olsztynie jedzie w ciemno.
Poczęstunek i kawa się przydała, przeciwnicy byli wymagający, armie świetnie wyglądające na stole, atmosfera przyjacielska i wszystko na pełnym luzie. Bardzo udana impreza - niech żałuje kto nie był.
Co prawda nam wyniki nieco nie poszły, a niektóre błędy mój syn będzie mi pewnie wypominał jeszcze do wakacji, ale jeden łomot będę pamiętał szczególnie ciepło. Szymon pozdrawia Kalafiora i jego pijane w sztok krasnale;)
Gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla naszych przeciwników za dobrą zabawę.
Dziękuję również organizatorom za pomoc z młodym i ogromną dawkę cierpliwości i zrozumienia. Pechowo okulawił się przed samym turniejem i podwózka z pod bramy na salę ze stołami była prawdziwym wybawieniem. Szkoda, że nie był w stanie osobiście przesuwać pacyn i ganiać dokoła stołu. Jednak turniej bardzo mu się podobał, mimo, że chwilami występowało u niego zmęczenie materiału.
Elbląg pozdrawia i na następny master w Olsztynie jedzie w ciemno.
Kto chciał zobaczyć rozpy ten był .
Dzięki wielkie dla całego teamu rajdowego z Katowic a potem z Wawy . Dzięki za bitwy wszystkim przeciwnikom, wybacz Helion za moment spiny na początku, dobrze że skończyliśmy w normalnym stylu
No i przede wszystkim dzięki dla całej ekipy organizująco-sędziującej - wszystko na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam!
Dzięki wielkie dla całego teamu rajdowego z Katowic a potem z Wawy . Dzięki za bitwy wszystkim przeciwnikom, wybacz Helion za moment spiny na początku, dobrze że skończyliśmy w normalnym stylu
No i przede wszystkim dzięki dla całej ekipy organizująco-sędziującej - wszystko na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam!
Dzięki Lohost za tego Mastera. Świetna robota !!!
Mam nadzieję, że za rok będzie tak samo dobrze i przyjedzie jeszcze więcej ludzi
Co do rozpisek, to i tak chyba publikowanie ich po nowym upie nie ma sensu i tak jak Abrasus napisał, kto chciał zobaczyć rozpy ten był na masterze.
Do zobaczenia za rok !
Mam nadzieję, że za rok będzie tak samo dobrze i przyjedzie jeszcze więcej ludzi
Co do rozpisek, to i tak chyba publikowanie ich po nowym upie nie ma sensu i tak jak Abrasus napisał, kto chciał zobaczyć rozpy ten był na masterze.
Do zobaczenia za rok !
+1 do wszystkich pozytywnych opinii o turnieju. Nie bede sie rozpisywal bo i tak juz wszystko zostalo powiedziane. Dziekuje organizatorom, przeciwnikom za bitwy w milej atmosferze i do zobaczenia za rok
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
- swieta_barbara
- habydysz
A ja jeszcze chciałem spytać - nie spakował ktoś przypadkiem ciemno-zielonego klapka crocs przez przypadek?
Byłem z nim bardzo związany.
Byłem z nim bardzo związany.
- wind_sower
- Masakrator
Przez Twojego posta, w moim odczuciu związek emocjonalny zamienił się na taki o aspekcie higienicznym. Jednym zdaniem zmieniłeś romans w horror...oczko pisze:Jak widać nie wystarczająco. Na przyszłość polecam kropelkęswieta_barbara pisze: Byłem z nim bardzo związany.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com