Bez obrazy, czemu ostatnio WE tak srogo dostają po dupie?

Wood Elves

Moderator: Gremlin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Jedy Knight pisze:Kochana Moderaturko!

Czy byłabyś tak miła i zamknęła ten spamerski temat z "bez obrazy"?
Ciągle wyświetla sie, że w WE jest jakiś nowy post, więc zaglądam, a tu zmowu tylko SPAM.

Nadgorliwy Jacek
Kochany Jacku,
Bez obrazy, ale Moderaturka uwielbia ten temat i dba o niego, jak o wlasne dziecko.
:)
Obrazek

Awatar użytkownika
kis1
Mudżahedin

Post autor: kis1 »

Bez obrazy , ale czemu uważacie (taki tytuł ma ten temat, choć jego treść to może nie do końca odzwierciedlenie tytułu :P), że WE tak srogo dostają .... ??

Jakoś nie zauważam (może ślepy jestem:) ) większego bólu poza niemożliwością marszu, a sławne szarże taktyczne , hmm... nie spotykam się z tym jakoś za bardzo :)
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Ciągle wyświetla sie, że w WE jest jakiś nowy post, więc zaglądam, a tu zmowu tylko SPAM.

Nadgorliwy Jacek
za brak "bez obrazy to sie powinno bana dostawac, bez obrazy oczywiscie :wink: lesniaki sa mocne ale nie sa przegiete :) Są armie ktore potrafia im dokopac i te od ktorych dostaja baty :wink:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Pniak pisze:

Nadgorliwy Jacek
za brak "bez obrazy to sie powinno bana dostawac, bez obrazy oczywiscie :wink: lesniaki sa mocne ale nie sa przegiete :) Są armie ktore potrafia im dokopac i te od ktorych dostaja baty :wink:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Z obrazą...popsułem komuś zabawe? ;)

H@lfing
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: H@lfing »

Bez żadnej w ogóle obrazy ale nazwa tego tematu jest czysto propagandowa bo zacząłem teraz grać WE i nie uważam zeby dostawały w swoje chude dupska.

8)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

chcesz grac armia popularna i widywana na co drugim stole? tu mozesz pokazac czemu ona tak popularna byc nie powinna :wink: moze kogos przekonacie

tak tak.... bez obrazy...

H@lfing

Popatrz na Blessa on gra jakimiś badziewami a robi tym różne dziwne rzeczy.

Ja nic nikomu nie musze udowadniać i bede grał na figurkach z ogródka i szkółki leśnej

PIERWSZE CHIŃSKIE OSTRZEŻENIE
BEZ OBRAZY
:evil:
mod

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Shino pisze:chcesz grac armia popularna i widywana na co drugim stole?
Bez obrazy, ale taki status jest zarezerwowany dla VC ;) Przynajmniej na lokalach warszawskich :roll:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

H@lfing pisze:Popatrz na Blessa on gra jakimiś badziewami a robi tym różne dziwne rzeczy.

Ja nic nikomu nie musze udowadniać i bede grał na figurkach z ogródka i szkółki leśnej
kay, kay.. ja po prostu nie lubie mirrorow.. a duza liczba we jest mi na reke... :wink: jednak gdybym gral ta armia to juz by nie byla :)

PIERWSZE CHIŃSKIE OSTRZEŻENIE
BEZ OBRAZY
:evil:
mod

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

H@lfing pisze:Popatrz na Blessa on gra jakimiś badziewami a robi tym różne dziwne rzeczy.
A propo's - Halfinżku, kiedy sie umawiamy na jakieś solidne manto? 8)

Shino pisze:a duza liczba we jest mi na reke... :wink:
Bez obrazy, ale jakies masochstyczne zapedy? Czy to tylko z moimi welfami tak srednio Ci idzie? ;)
Obrazek

H@lfing

Bez Obrazy Blessiu ale u Ciebie w domku mnie tak ładnie nie nazywasz

Sory ale narazie nie mam figurków do Bretki a drugi problem to Phantom Sesja Manace i nakład obowiazków w robocie, wiesz jak to jest mały szef i dużo obowiązków.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

H@lfing pisze:Bez Obrazy Blessiu ale u Ciebie w domku mnie tak ładnie nie nazywasz
Bez obrazy, stary. To tylko nagle, nieopanowane rozczulenie... na wspomnienie naszych epickich potyczek. Stąd ta niczym nieusprawiedliwiona familiarność, za która mnie pokaraj Pambu i sam Gork. :oops:
Obrazek

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Bez obrazy, ale to temat o lesniakach a nie stosunkach lesno/bretonskich :wink:. Szarze taktyczne mozecie cwiczyc w zaciszu domowego ogniska :wink: :!:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Bez obrazy, Syrius, ale masz calkowita racje.
Wracamy do biadolenia na temat, jaka to nasza armia jest teraz slaba i w ogole do niczego...
:lol:
Obrazek

H@lfing

Moderator !!!!!, zrób coś z tym bo zaraz wyjdzie ze wszyscy gracze to pierdoły bo tylko narzekają:)

Bez Obrazy ale, Ja wychodze z założenia ze teraz WE to najsilniejsze elfy z WFB ot co

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

bez obrazy ale popełniłem własnie życiowy błąd. Rozpoczełem zbieranie WE już w przeciagu miesiaca bedzie na około 1500 i teraz żałuje, dlaczego jako drugą armię wziołem największą plewę battla? Przecież elfiki sa tak nedzne, że aż wstyd nimi gdzieś wychodzić, ale dzieki wam mozliwe, że inni gracze nie zrobią tego błędu co ja. ;) ;) ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

bless pisze:
Shino pisze:a duza liczba we jest mi na reke... :wink:
Bez obrazy, ale jakies masochstyczne zapedy? Czy to tylko z moimi welfami tak srednio Ci idzie? ;)
nie armia jest diablo ciezka na tk w co drugiej konfiguracji i tylko drzewce sie jej boja... (z wiadomego, jednego niemobilnego powodu)... ale armia jest tak skonstruowana, ze dodatkowo jest strasznie elastyczna... osobiscie lubie takie trudne bitwy i dla tego lubie grac z ta armia... :)

a twoje elfy jak juz mowilem to zuo :wink: i nie wiem jak z nimi walczyc... serio... choc juz kilka rzeczy wykombinowalem :wink:

bez obrazy

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Temat powinno się zmienić na:
Bez obrazy, ale czemu ostatnio WE tak srogo dostają po dupie?

Chyba przez aklamacjęprzejdzie :lol:

H@lfing

Bez obrazy Scimi ale coś Ściemniasz :roll: :D

ODPOWIEDZ