[MASTER] Kozacki Zajazd 2022 + Turniej single 4500 pts 18-20.03.2022 - zdjęcia str. 9
Re: [MASTER] Kozacki Zajazd 2022 + Turniej single 4500 pts 18-20.03.2022
Siema! Czy ktoś znajdzie 1 miejsce w samochodzie z Warszawy w sobotę rano? Stawiam flaszkę wkupnego albo dorzucam się do wachy/ubera, co tam trzeba. 

Discord: og_wolf#6365
Changelog rozpisek:
Żyraf zamiast Wulpisa w OŁ
3 zamiast 2 basiek w VC Augusta, mea culpa.
Hubcik nie miał 3x cannona, tylko 1x cannon i 2x flame cannon
Blatcats poprawili rozpiskę.
Link: https://drive.google.com/file/d/1m1iOrm ... sp=sharing
Woda - hotel zszedł z ceną za butelkę 0,5l wody do 3 zł dla naszej grupy.
Żyraf zamiast Wulpisa w OŁ
3 zamiast 2 basiek w VC Augusta, mea culpa.
Hubcik nie miał 3x cannona, tylko 1x cannon i 2x flame cannon
Blatcats poprawili rozpiskę.
Link: https://drive.google.com/file/d/1m1iOrm ... sp=sharing
Woda - hotel zszedł z ceną za butelkę 0,5l wody do 3 zł dla naszej grupy.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2022, o 22:43 przez Myth, łącznie zmieniany 3 razy.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- swierszcz48
- Powergamer Rozpiskowy
Check! Check!
Mała katastrofa u mnie w zespole, jeden z graczy ma COVIDA, szukam pilnie zastępstwa!
EDIT:
Grał SE
aktualnie mamy DL, OK, KoE
Mała katastrofa u mnie w zespole, jeden z graczy ma COVIDA, szukam pilnie zastępstwa!
EDIT:
Grał SE
aktualnie mamy DL, OK, KoE
Jadę w sobotę rano z Wawy. Napisz mi na pw skąd ewentualnie trzeba Cię odebrać. Jeśli nie będę musiał jechać po Ciebie przez całe miasto, to Cię zgarnę.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Były drobne zmiany w pokojach, zaglądajcie czy się zgadza. Link w 2-gim poście na 1-wszej stronie.
Wpadaj, zapraszam

Postaram się, ale pewnie pojawią się wieczorem.
Ważne ogłoszenie - zaczynamy jutro o 10:00, a nie o 9:00!
Ed wysłał prawidłową w terminie mailem, ja skopałem. I oczywiście ma 2 oddziały zombie.
Ze złych wieści - basen zamknięty... Ale piwo na barze jest, sprawdziłem. Butelkowane.
Menu: https://drive.google.com/file/d/1bj5XB5 ... sp=sharing
Ze złych wieści - basen zamknięty... Ale piwo na barze jest, sprawdziłem. Butelkowane.
Menu: https://drive.google.com/file/d/1bj5XB5 ... sp=sharing
Spam spam, tadam - rozpiski na singla: https://drive.google.com/file/d/1SIhzoP ... sp=sharing
Paringi jeszcze chwila. Generalnie 14 osób wysłało rozpiski, jakoś 13 wpisowe, a 18 zapisało się na TK
Paringi jeszcze chwila. Generalnie 14 osób wysłało rozpiski, jakoś 13 wpisowe, a 18 zapisało się na TK

Ostatnio zmieniony 17 mar 2022, o 22:44 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
@Myth - moja rozpa na singla jest taka sama jak na drużynówkę - poprawiona. Zapomniałem, że na singla ci wysyłałem przed poprawkami. Ale spoko mam ze sobą więc przeciwnicy spokojnie będą mogli sobie spojrzeć 

Prawda to, poprawię i wydrukuję 
Poprawiona rozpiska:
Heptun - Vermin Swarm
470 - Swarm Priest, Sacred Platform (Whispering Bell), Wizard Adept, Witchcraft, Holy Triumvirate, Caelysian
Pantheon
265 - Swarm Priest, Wizard Adept, Thaumaturgy, Crystal Ball, Holy Triumvirate, Caelysian Pantheon
240 - Swarm Priest, Wizard Adept, Occultism, Cowl of the Apostate, Cult of Errahman
235 - Vermin Senator, General, Senatorial Litter, Binding Scroll
135 - House Prefect, Pistol, Rakachit Technocrat
541 - 42x Blackfur Veterans, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard (Rending Banner)
517 - 44x Blackfur Veterans, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard
491 - 42x Blackfur Veterans, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard
175 - 15x Vermin Velites, Sling, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard
255 - 6x Fetthis Brutes
220 - Vermin Artillery, Rakachit Mauss Rifle
185 - Vermin Artillery, Skorchit Ordnance
250 - Doomspark Device
250 - Doomspark Device
145 - 8x Ignifier Grenadiers
125 - 3x Experimental Weapon Teams, Jezail and Shield
4499

Poprawiona rozpiska:
Heptun - Vermin Swarm
470 - Swarm Priest, Sacred Platform (Whispering Bell), Wizard Adept, Witchcraft, Holy Triumvirate, Caelysian
Pantheon
265 - Swarm Priest, Wizard Adept, Thaumaturgy, Crystal Ball, Holy Triumvirate, Caelysian Pantheon
240 - Swarm Priest, Wizard Adept, Occultism, Cowl of the Apostate, Cult of Errahman
235 - Vermin Senator, General, Senatorial Litter, Binding Scroll
135 - House Prefect, Pistol, Rakachit Technocrat
541 - 42x Blackfur Veterans, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard (Rending Banner)
517 - 44x Blackfur Veterans, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard
491 - 42x Blackfur Veterans, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard
175 - 15x Vermin Velites, Sling, Champion, Musician, Standard Bearer with Eagle Standard
255 - 6x Fetthis Brutes
220 - Vermin Artillery, Rakachit Mauss Rifle
185 - Vermin Artillery, Skorchit Ordnance
250 - Doomspark Device
250 - Doomspark Device
145 - 8x Ignifier Grenadiers
125 - 3x Experimental Weapon Teams, Jezail and Shield
4499
Przypominam, że zaczynamy dziś o 10.