]Mientka dupa z tego schabowego, nawet nie pociągnął tematu. Pewnie ciągnie co innego...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No wlasnie w tym problem ze nawet na lokalach u siebie dostaje w dupe, slaby ze mnie wymiatacz, ale dziekujewidzę zę jesteś typem lokalnego wymiatacza a mianowicie osoby która umie wygrywać tylko i wyłacznie na lokalach u siebie
Kiedyś jakoś Ci szłoshabovy pisze: No wlasnie w tym problem ze nawet na lokalach u siebie dostaje w dupe, slaby ze mnie wymiatacz, ale dziekuje![]()
Ooo to jak będziesz, to może wpadnę polukam, bo dawno mnie nie było.@Grazbird
Bardzo chetnie z Toba zagram. Juz za tydzien bede w Polsce i zamierzam grac we wszystkich turniejach we Wro i w Wolowie.
A co do walowanie malych dzieci to oczywiscie wolalbym wkrecac lepszych graczy ale z nimi nie jest tak latwo. Jasne ze chcialbym zwalowac takiego Malala na przyklad, ale to dziala wtedy raczej w druga strone
I tu sie mylisz, Tomciu. Na pierwszym turnieju w sierpniu widze Cie o 10:00 z walizeczka pod Berdem, bo jak nie to zadne ilosci kreatynki Ci nie pomogaOoo to jak będziesz, to może wpadnę polukam, bo dawno mnie nie było. Very Happy
No i pieknie, sprawa sie rozwiazalaco do Malala... nie mogę powiedzieć, tajemnica rządowa, ale będzie przed Sobiesiem ;p
No wlasnie tam patrzylem i nie bylo info o turnieju. Ake 3k open to koooonkret opcja. Bede na 100%. Z nowym WD i Thorekiem bede mial armie na 1,5www.dlwfb.mojeforum.net i pytaj się mnie, albo Marysia o 2,3 sierpnia, bo 10,11 chcę zrobić w bardzie dwudniowy na 3k open, tak jak mnie posiłeś przed wyjazdem Wink
Nie mooogeA to dni fantastyki już były? Rolling Eyes
tzn. do Afryki jedziesz, bukłaki na wode pomagać nosić? ;pPaffeu pisze:Sobieś, ty wałkarzu![]()
2-giego jest turniej w bardzie i masz wpaść, bo później mnie nie będzie.
po turnieju o 22:15 mam samolot i ruszam na murzyńską emigrację![]()
a teraz mam wolną chatę, więc kto chce coś zagrać i się najebać niech się odzywa
Dlatego właśnie nie gram w WFBHycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
a w Ameryce bija Murzynow...Telchar pisze:Dlatego właśnie nie gram w WFBHycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał