Wałowanie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Mientka dupa z tego schabowego, nawet nie pociągnął tematu. Pewnie ciągnie co innego...
]

:mrgreen: Piwo dla tego Pana ... :lol2:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
shabovy
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: shabovy »

Juz jestem i ciagne, widze ze ta idea bardzo Wam sie spodobala. Rzeczuwiscie bylem zajety ciagnieciem... sesji, bo kiedy Wy miecie srodek wakacji w kraju Christiano Ronaldo jest sesja do konca lipca.

Nie spodziewalem sie ze w ogole moj postspotka sie z odzewem, a juz z pewnoscia nie z tak powaznym podejsciem do tematu:D Taki maly zarcik, jak to juz bywa z moimi zarciakmi - niesmieszny. Skavenblight zweszyla moja "onetowa prowokacje" :D

@Skaven
widzę zę jesteś typem lokalnego wymiatacza a mianowicie osoby która umie wygrywać tylko i wyłacznie na lokalach u siebie
No wlasnie w tym problem ze nawet na lokalach u siebie dostaje w dupe, slaby ze mnie wymiatacz, ale dziekuje :D

@Grazbird
Bardzo chetnie z Toba zagram. Juz za tydzien bede w Polsce i zamierzam grac we wszystkich turniejach we Wro i w Wolowie.

A co do walowanie malych dzieci to oczywiscie wolalbym wkrecac lepszych graczy ale z nimi nie jest tak latwo. Jasne ze chcialbym zwalowac takiego Malala na przyklad, ale to dziala wtedy raczej w druga strone :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

shabovy pisze: No wlasnie w tym problem ze nawet na lokalach u siebie dostaje w dupe, slaby ze mnie wymiatacz, ale dziekuje :D
Kiedyś jakoś Ci szło :wink: .
@Grazbird
Bardzo chetnie z Toba zagram. Juz za tydzien bede w Polsce i zamierzam grac we wszystkich turniejach we Wro i w Wolowie.

A co do walowanie malych dzieci to oczywiscie wolalbym wkrecac lepszych graczy ale z nimi nie jest tak latwo. Jasne ze chcialbym zwalowac takiego Malala na przyklad, ale to dziala wtedy raczej w druga strone :D
Ooo to jak będziesz, to może wpadnę polukam, bo dawno mnie nie było. :D
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
shabovy

Ooo to jak będziesz, to może wpadnę polukam, bo dawno mnie nie było. Very Happy
I tu sie mylisz, Tomciu. Na pierwszym turnieju w sierpniu widze Cie o 10:00 z walizeczka pod Berdem, bo jak nie to zadne ilosci kreatynki Ci nie pomoga :D
Na zadnym forum (wroclawskie, wolowskie ani BP) nie znalazlem informacji o nastepnych turniejach w naszych okolicach, moze Grazbird wie? Kiedy najblizszy turniej?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Nawet bym pograł, ale nie mam wszystkich warriorów :wink: .
Jak malal wróci do kraju (no właśnie, wie ktoś kiedy wraca? A może już jest? :D) to będę miał wszystkich i chętnie pogram :wink: .
Obrazek

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

www.dlwfb.mojeforum.net i pytaj się mnie, albo Marysia o 2,3 sierpnia, bo 10,11 chcę zrobić w bardzie dwudniowy na 3k open, tak jak mnie posiłeś przed wyjazdem ;)

a ty Tomcio, nawet na dniach fantastyki się nie pojawiłeś... ;p

co do Malala... nie mogę powiedzieć, tajemnica rządowa, ale będzie przed Sobiesiem ;p

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

A to dni fantastyki już były? :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
shabovy

co do Malala... nie mogę powiedzieć, tajemnica rządowa, ale będzie przed Sobiesiem ;p
No i pieknie, sprawa sie rozwiazala :D
www.dlwfb.mojeforum.net i pytaj się mnie, albo Marysia o 2,3 sierpnia, bo 10,11 chcę zrobić w bardzie dwudniowy na 3k open, tak jak mnie posiłeś przed wyjazdem Wink
No wlasnie tam patrzylem i nie bylo info o turnieju. Ake 3k open to koooonkret opcja. Bede na 100%. Z nowym WD i Thorekiem bede mial armie na 1,5 :D
A to dni fantastyki już były? Rolling Eyes
Nie moooge :D

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

he he he he he kolego schabovy...
będzie ciężko bo ja sie wybieram z thorekiem i moim daemonslayerem :D

jeśli grasz dwarfami to trochę głupio przelewać krew rodaków. ale tak już k...wa jest że na ostatnich turach rzucają mnie na brodatych braci :D

pomyślę i jak Morrok pozwoli to zabiorę dwie armie: jedną np zielonoskórych na challenge a druga dwarfów na turniej..

chyba że: turniej gramy normalnie a na challenge umawiamy się po bitwach turniejowych

w każdym razie stawie się na placu boju :D

Awatar użytkownika
shabovy

Biorac pod uwage ze nie jestes z Wro moze byc ciezko zagrac po turnieju, zamkna sklep. Turniej na 3k open moze nie byc najleszym miejsccem na sesowny challenge, biore totalnie funnowa rozpiske do tego tez Dwarfy. Ale proponuje zagrac na normalne punkty, moge wystawic Mortal jesli nie chcesz wozic armii. Na stary book? przez ostatni rok gralem na 1 turnieju. To do zobaczenia 2 czy 10?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Jak mi będzie pasowało to przyjdę popatrzeć Obrazek
Obrazek

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Sobieś, ty wałkarzu :P
2-giego jest turniej w bardzie i masz wpaść, bo później mnie nie będzie.
po turnieju o 22:15 mam samolot i ruszam na murzyńską emigrację :)
a teraz mam wolną chatę, więc kto chce coś zagrać i się najebać niech się odzywa :P

Awatar użytkownika
DrętWy 40%
Wałkarz

Post autor: DrętWy 40% »

W bardzie fajnie się wałuje, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Gorzej jak ktoś cie zwałuje, bo wtedy możesz iść tylko 1 na 1 przed barda

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Paffeu pisze:Sobieś, ty wałkarzu :P
2-giego jest turniej w bardzie i masz wpaść, bo później mnie nie będzie.
po turnieju o 22:15 mam samolot i ruszam na murzyńską emigrację :)
a teraz mam wolną chatę, więc kto chce coś zagrać i się najebać niech się odzywa :P
tzn. do Afryki jedziesz, bukłaki na wode pomagać nosić? ;p

Hycki

Post autor: Hycki »

Ostatnio zwałowali mnie na nowy sposób :/

Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał

ale jak sie przy któreym rzucie zorientowałem to powiedziałem tak

"jeszcze jeden wał a wychodzimy ze sklepu i jeden na jeden albo skład na skład"

wyluzował :P

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Hycki pisze: "jeszcze jeden wał a wychodzimy ze sklepu i jeden na jeden albo skład na skład"
Jacy wy agresywni jesteście. Przecież wystarczy kulturalnie pochwalić inteligencję takiego delikwenta. ;)

Hycki

Post autor: Hycki »

Chwaliłbym jakbym był mniejszy od niego, ale to był jakis mały leszcz ;] wiec mogłem go troche postraszyc

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Hycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
Dlatego właśnie nie gram w WFB :)

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

to po co siedzisz na forum wfb :roll:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Telchar pisze:
Hycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
Dlatego właśnie nie gram w WFB :)
a w Ameryce bija Murzynow...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Zablokowany