Bo w ich przypadku nie próbują udowodnić jak bardzo są przegięte, tylko że wcale nie są przegięteCrane pisze:Scaveny podobnieakurat w ostatnim WD nowo wydana armia (tyranidzi) przegrywa...

Moderator: Dibo
Bo w ich przypadku nie próbują udowodnić jak bardzo są przegięte, tylko że wcale nie są przegięteCrane pisze:Scaveny podobnieakurat w ostatnim WD nowo wydana armia (tyranidzi) przegrywa...
Hejka Philu!Phil Kelly pisze:Cześć. Tu wasz ulubiony twórca codexów. Co sądzicie o mojej nowej produkcji? Co prawda jej nie testowałem nawet z kumplami, ale jestem genialnym strategiem i napisałem już tyle zajebistych armybooków (WoCh, Ogre Kingoms), że na pewno będzie super.
rozumiem że do demonów następny podręcznik piszesz ty?Cześć. Tu wasz ulubiony twórca codexów. Co sądzicie o mojej nowej produkcji? Co prawda jej nie testowałem nawet z kumplami, ale jestem genialnym strategiem i napisałem już tyle zajebistych armybooków (WoCh, Ogre Kingoms), że na pewno będzie super.
If we ever meet in person I will crush your little meaningless life into nothing and then I start teaching you that hell is only a definition far less worse than the nightmares I can image doing to you. You will beg me to end your life, but I won't stop destroying your poor mind, the one yo so lack...Phil Kelly pisze:Cześć. Tu wasz ulubiony twórca codexów. Co sądzicie o mojej nowej produkcji? Co prawda jej nie testowałem nawet z kumplami, ale jestem genialnym strategiem i napisałem już tyle zajebistych armybooków (WoCh, Ogre Kingoms), że na pewno będzie super.
+1, gadałem z nim w Polsce na DMP-kach i to dość długo i byłem dość mile zaskoczony jak w zeszłym roku na GD w Anglii z nim rozmawiałem i mnie pamiętał.Gajowy pisze:udalo mi sie tego czlowieka poznac i pogadac z nim, to mily gosc, ktory wie o zasadach sporo, ma spoko podejscie do zycia i na prawde wydaje sie miec poukladane w glowie, gorzej, ze ksiazki wychodzą mu ... srednie, przynajmniej w wfb.
Czy ja wiem, 6 edycja była fajna i zbalansowana dość porządnie, a mówię to jako 6 edycyjny gracz Dark Elfów. Co najlepsze gdy im Dark Elfy nie wyszły to starali się je balansować dorzucając im nowe Hydry i nowe magiczne przedmioty w zasadach. To w 7 edycji im coś odpierd****ło.Kal_Torak pisze: Póki nie zmieni się w GW podejście do WFB jako gry turniejowej żadna edycja nie będzie posiadała zbalansowanych army booków. I raczej nie zapowiada się, aby te podejście miało się zmienić. Dlatego równie dobrze nigdy możemy nie uświadczyć takich AB jakich oczekujemy.
Jak wydali Skaveny to też przegrały. WD publikuje raport jak lansowana armia wygrywa albo gdy walka jest wyrównana i w miare ciekawa.Havelock pisze:akurat w ostatnim WD nowo wydana armia (tyranidzi) przegrywa...Lazur pisze:Ja już widze raport w WD z walki beastmenów z jakąś armią, której rozpiske robili losując oddziały przy użyciu rzutów kostką i te podniety jakie to bestie są gięte:P
śmiechowi jesteście z tym pdfem...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...