Alternatywne figurki.

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Re: Alternatywne figurki.

Post autor: Duderson »

Chyba chodzi ci o shades
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Shin Ryu
Mudżahedin

Post autor: Shin Ryu »

Menghile mają samopowtarzalne kusze, 2r bronie i płaszcze, więc szukam jakiegoś zastępstwa pod te figsy co by mieć 15 (mam 9).
Sprawdzę jak te Shades wyglądają ;)
GOLD and GLORY - DOGS of WAR
Galeryjka Figurek
Shin Ryu Minis Blog

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Trzeba by shade'om plaszcze poprzerabiac a tak to spoko raczej

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No tak. Shade są bardzo podobni do nich. Trochę trzeba poGSować ale tą drogą najprościej.

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Obrazek

Co sądzicie o tych modelach (Nowi SW od HE) ? Moim zdaniem mają świetny potencjał na shade'y.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Jak się wam widzi piechota od Gamezone'a w roli BG? Dla podglądu:
Obrazek

Jeśli już było to sorka ;)

Oczywiście bez tarcz.

Awatar użytkownika
Barth
Falubaz

Post autor: Barth »

Modele są rewelacyjne :mrgreen: Mam z nich regon włoczników, prezentują sie super 8)

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

No właśnie Gamezone zaczyna wydawać swoje modele w jakimś tworzywie "plastikowo-żywicznym" i regiment 30 takich będzie kosztował niecałe 120zł, więc się zastanawiam ;)

Awatar użytkownika
Barth
Falubaz

Post autor: Barth »

Swietny ruch ze strony GZ i świetne ceny =D>

Gdybyś coś zamawiał daj znać pliz :wink:

Awatar użytkownika
Stix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stix »

Też chętnie się podłącze jak byś zamawiał- już od jakiegoś czasu mam chrapkę na ich piątkę plastikowych DR! :) W ogóle GZ jak dla mnie to mistrzostwo (tak wiem, szpary w modelach są tragiczne ale późniejszy efekt: miód!). Mam ich kuszników i rydwan- są świetni. Czekam aż predatory wydadzą w plastiku :P Też myślałem nad tymi włócznikami jako BG ale na gwardię mam inny pomysł... :twisted:

Awatar użytkownika
Nadel
Kontakt:

Post autor: Nadel »

A jaki pomysł na tą gwardię masz? Jestem ciekaw :D

Awatar użytkownika
Stix

Ok więc to jest trochę pokręcone bo tak: lubię jak figurki pasują do siebie w sensie stylistycznym. Jako że większość moich figurek jest GZ nie mogę wstawić w nią gwardii GW która kompletnie nie pasuje wizualnie, a że moja fluff mojej armii jest taki, że to Delfy które załatwiają sprawy w starym świecie (sabotują kontakty HE, sprowadzają żywność i inne dobra itp itd) udając morskie elfy, muszą więc mieć w sobie coś ludzkiego a jako że uwielbiam stare figurki GW więc planuje połączyć to w coś takiego (symulacja komputerowa):
Obrazek
Tym sposobem mam akcenty i ludzkie i GZ, do tego halabarda i gites, a jeszcze jak ładnie w oddziale będą się prezentować! Ale to zrobię pewnie za jakieś milion lat. Ot taki mój pomysł:P

Awatar użytkownika
Nadel
Kontakt:

Post autor: Nadel »

Pomysł git, mam nadzieję że będziesz się dzielił postępami swoich konwerski itp (=

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Mogłoby wyjść fajnie ;)

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

Plastikowe regimenty gamezona to zdecydowanie jedna z najciekawszych wiadomosci w tym roku jesli chodzi o gry bitewne. Mroczne elfy musiałem sobie darować ze względu na cenę figurek gamezona. Z nową ofertą gamezona (np. 30 black guardów za ok. 120 zł.) plus ofeta uzupełniająca w postaci mrocznych elfów z regin heroes (fenomenalne witchki) - mroczne elfy wchodzą u mnie jako armia numer 1 pod względem "prezencji" modeli i ich ceny. Teraz grzechem będzie nie zebrać tej armii ;P

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Witchki z RH chyba do najtańszych nie należą? Cyba, że mam pomylone informacje?

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Rasti pisze:Witchki z RH chyba do najtańszych nie należą? Cyba, że mam pomylone informacje?
85 zł za 5 modeli w sklepie...
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Czyli trochę przydrogawe, tak jak sądziłem :/

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

W przypadku witchek z RH cena nie gra roli - ciężko o bardziej fenomenalne modele, które i tak cenowo wypadają lepiej od modeli GW - 140 zł. za 10 wiedzm z RH. 5 modeli GW to ponad 20 funtów. Najważniejsze jednak, że gamezone dostarczy większość swoich modeli po bardzo dobrej cenie - oferta RH to uzupełnia ;P.

Awatar użytkownika
Stix

A ma ktoś pomysł na alternatywę dla korsarzy? Bo obecne modele to jak dla mnie bieda i śmiech, starzy są ok ale czy coś innego jeszcze by się znalazło? Zastanawiałem się nad przerabianymi 6ed SW z HE ale to by majątek wyszedł. Konwersje z modeli Dark Eldarów też raczej mi nie leżą...

ODPOWIEDZ