Więc to jakaś ściema była.
Moderator: swieta_barbara
Słowa Ben Johnsona. Tez sie zdziwilem, ale jak bylem przy sytauacji gdzie anglicy uwazali, ze szarza rog-rog to worst play czy, ze nie mozna robic reforma, zeby przemieszczac herosa w walce to bylem w stanie uwierzyc i w toBarbarossa pisze:Dobra dobra, Ty się lepiej tłumacz, jak logika stoi za tym jednorazowym wardem. Gadałem z kapitanem anglików i jak mu powiedziałem, że rzekomo u nich jednorazowy ward działa na wszystkie rany z danej puli inicjatywy, to zrobił wielkie oczy![]()
Więc to jakaś ściema była.
Ale oczywistym jest, że najpierw będą chciały wardować KB, a potem zwykłe ranyBarbarossa pisze:Jakoś Wood Elfy kulają wardy po kolei, do pierwszego oblanego.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
I tak bym 14-6 robił- Skav - unit size 10-20
Żebyś się nie zdziwił z tymi ogramiBastor pisze:Robson - za skomplikowane to dla nich...
Oni na pewno będą się upierać, że dla Polaków wszystko jest banned i możemy grać tylko Ogrami...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.