T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Woda zaleje teraz turnieje
Spoko że w Krk mamy malo wody i domkow
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ważna sprawa, że wreszcie wprowadzili jeden rodzaj terenu który w 100% pomaga jednostkom strzeleckim - jest to przepaść
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Mi też nie podobają się niektóre mapy na których są po 3 impassy + 2 lasy, mam nadzieję, że teraz też pojawią się mapy stricte pod armie strzelające (Czuje, że jeszcze będę żałował tych słów, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość )Kołata pisze:Mi się ta przepaść nie podoba. Wyczuwam duży potencjał do nadużyć. Jeśli już się pojawi, to mam nadzieję, że rozsądnych rozmiarów i na środku stołu, a nie w deployu.
ooo to jest mysl wprowadzimy na DMK nowe tereny bedzie to strefa SMOGU (obiekt dostaje hard target bo nic nie widac ale nie moze marszowac, konie maja DT 1)
- wind_sower
- Masakrator
Ty zostaw biedne koniki w spokoju!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Oj zdziwiłbyś się Nie taki diabeł straszny jak go malują.JimMorr pisze:A będą jakieś armie strzelające...? Nowy LoS zaboli wszystko co nie ma Volley Fire, Volley Fire strzelać będzie z 2 ranków więc też oberwie...
Chyba nie - 360 stopni kąta widzenia to cecha umiejętności skirmish. Bohater dołączający do oddziału dostaje tylko cechy formacji skirmish - Light Troop, Hard target. Wydaje mi się, że wprowadzili rozgraniczenie między formacją a umiejętnością.DarekH pisze:Edit: czy dobrze rozumiem, że mag siedzący w skirmishu będzie mógł sypać pociskami dookoła?wind_sower pisze:Ty zostaw biedne koniki w spokoju!
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Pegazy, Riperki a przede wszystkim Żyrosy mogą mieć większy problemKlaudel pisze:Bez sensu te zmiany skirmisha. Zupelnie niepotrzebne imo. Dodatkowo zamieszanie: Kestrele i Gargoyle naraz traca skirmish, trzeba je rebazowac, a tu skrzydla przeszkadzaja
- swieta_barbara
- habydysz
Zaczyna się...ślivek pisze:Późną wiosną? Na jesieni późnej 2.0 wychodzi.
Będzie jak będzie.