Kampania listopadowa - Imperium Gier
dać tam morze, albo niedostepne szczyty 
co Wy na to?

co Wy na to?

Raptor powiedział bym Ci coś więcej na ten temat ale masz za mały mózgSauruS PoweR pisze:Arbal ssie z csem czy bez.

już nie pamiętm jak to jest, czy nawet w ogóle bylo ustalone ale jak to jest z dochodami po rozwinieciu prowincji?
tj. dajmy na to mam siolo, które generuje 100 zlota, rozwijam je na przyczulek, który generuje 200 zlota, kontynując,
w 1 turze rozwijam tą prowincje i w drugiej turze mam dochód jeszcze z sioła czy już z przyczułka?
tj. dajmy na to mam siolo, które generuje 100 zlota, rozwijam je na przyczulek, który generuje 200 zlota, kontynując,
w 1 turze rozwijam tą prowincje i w drugiej turze mam dochód jeszcze z sioła czy już z przyczułka?
Już z przyczułka. W pierwszej nie ma dochodu. Można również przesuwać nowe armie. Zobaczymy co ze Skavena slotem.
Co do ruchów i rozbudowy:
trzeci stół - dostałem polecenia od Michała Głowy, Dydka i Gremlina. Kaczuszka, Żul oraz Wiewiór: daje Wam dodatkowy czas do dzisiejszego wieczora, jeśli nic nie dostanę będzie to oznaczało, że w pierwszej rundzie stoicie.
Co do ruchów i rozbudowy:
trzeci stół - dostałem polecenia od Michała Głowy, Dydka i Gremlina. Kaczuszka, Żul oraz Wiewiór: daje Wam dodatkowy czas do dzisiejszego wieczora, jeśli nic nie dostanę będzie to oznaczało, że w pierwszej rundzie stoicie.
Z tym się muszę zgodzićwole miec maly lizardmenski mozdzek niz sluchac blog 27.

A skoro już wspomniałeś o moim dawnym awatarze to stwierdzę fakt że, minusem małych móżdżków jest między innymi to iż nie ma w nich miejsca na takie trudne słowa jak ironia

aa, trza jeszcze zaznaczyć, ze armia początkowa tj. 600pkt. wystawiamy wg. ograniczeń na 500pkt. czyli np. czempion jakiś musi być generalem, oczywisćie można ją już od razu rozbudować do takiego stopnia jaki daje nam nasza glowna prowincja, no ale pisze to aby byla jasność. 

duble post = spamer = week ban=Charki ( no off hehe )=> solution? => edit post option; How to use? => www.google.com => "how use edit option"
Krzysiek i jak z tymi ruchami ?? ^^ bo w sumie myśle ze jutro naprzykład można by odrazu 2ga ture ruszyć, bo na 100% nie ma jeszcze zadnych walk.
Krzysiek i jak z tymi ruchami ?? ^^ bo w sumie myśle ze jutro naprzykład można by odrazu 2ga ture ruszyć, bo na 100% nie ma jeszcze zadnych walk.
xYz
- slyslaysson
- Mudżahedin
We środę o 10.oo zamykam turę.
Może zajdzie się jeszcze chetny na zastąpienie Skavena.
Jeśli nie to na jego stolicy i trzech przylegających prowincjach wstawię niedostępne góry.
Brakuje mi jeszcze ruchów Raptora.
Może zajdzie się jeszcze chetny na zastąpienie Skavena.
Jeśli nie to na jego stolicy i trzech przylegających prowincjach wstawię niedostępne góry.
Brakuje mi jeszcze ruchów Raptora.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 

sprawdź:

- dark kaczuszka
- "Nie jestem powergamerem"
Ups... !!! Dobrze Kris, że podesłałeś upomnienie bo wysłałem nie tam gdzie trzeba wiadomość z ruchami:P
Gdzie pojawia sie informacje o rozbudowach wszytskich graczy, zeby wiedziec jkaie ruchy podjac w pierwszej turze?
Chyba ze zle zrouzmilaem ponizsze i nie otrzymuje sie tych informacji przed ruchami
Chyba ze zle zrouzmilaem ponizsze i nie otrzymuje sie tych informacji przed ruchami
Ksch pisze: Do poniedziałku niech każdy wyśle do swojego "stołowego" swoje decyzje odnośnie fazy budowy. Potem pn-śr na ruchy.
Kosa - to bez sensu ograniczenie, szczególnie że niektórzy założyli, że mają możliwość wystawienia speciala i herosa. Wprowadzasz w ten sposób niepotrzebny zamęt. Masz prowincje na poziomie 1000 i jednego speciala, a to że Twoja armia jest mniejsza to już Twoja strata. Tak ja uważam, inaczej robimy wyjątek w zasadach gry.
Gremlin - nie wszyscy wysłali rozkazy budowy. Brakuje Wiewióra i Żula. Czy macie zamiar w ogóle grać? Czuje, że skończy się grą na dwa stoły...
Gremlin - nie wszyscy wysłali rozkazy budowy. Brakuje Wiewióra i Żula. Czy macie zamiar w ogóle grać? Czuje, że skończy się grą na dwa stoły...
W sumie ja moge grac na dwa stoły, moge grac WE tam badz jeśli to by komus przeszkadzało to DE/SV.
xYz
Spoko, zastanawiam się tylko nad jednym, czy nie lepiej poczekać dwie chwile - zaraz wyjdzie kto w ogóle chce grać na każdym ze stołów.
1) wypadł Skaven, Raptor nie zrobił ruchów.
2) Cinek - jak ruchy u Ciebie?
3) Wiewiór i Żul nie zrobili ruchów - gracie?
1) wypadł Skaven, Raptor nie zrobił ruchów.
2) Cinek - jak ruchy u Ciebie?
3) Wiewiór i Żul nie zrobili ruchów - gracie?