PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)
Jest po prostu zgodna z zasadami skoro oddział w domku jest liczony do zasiegów itp. jakby był w kazdym miejscu tego domku to jest to chyba jasne.
tak samo jak ratling w domku, ktory ma teoretycznie podstawke wielkosci domku, blokuje marsz w 8 calach od kazdego miejsca domku, ma zasieg z kazdego punktu domku, zeby go zabic wystarczy "templatem" musnąć domek. zajebiscie ... a teraz nagle wszystkim przeszkadza 1 zasada ktora z tego wynika. taka wybiórczość jest z dupy
to moze wrocimy do 6ed. domków.
tak samo jak ratling w domku, ktory ma teoretycznie podstawke wielkosci domku, blokuje marsz w 8 calach od kazdego miejsca domku, ma zasieg z kazdego punktu domku, zeby go zabic wystarczy "templatem" musnąć domek. zajebiscie ... a teraz nagle wszystkim przeszkadza 1 zasada ktora z tego wynika. taka wybiórczość jest z dupy
to moze wrocimy do 6ed. domków.
zdaje sie ratling nie moze wchodzic do domku...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
- swieta_barbara
- habydysz
To nie na temat - to samo tyczy sie pojedynczego maga czy kazdej piechoty.
Robert - wiesz czym ta wybiorczosc jest spowodowana - z domku nie mozna szarzowac, a glownie temu sluzy zasada odstepu 1 cal.
Robert - wiesz czym ta wybiorczosc jest spowodowana - z domku nie mozna szarzowac, a glownie temu sluzy zasada odstepu 1 cal.
a jak ma sie kumulowac? po prostu masz hate i tyle...rychu022 pisze:czy hate z 5 bitwy jakos kumuluje sie z hatem DE?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
pytanko do pierwszego scenariusza.
czy trzeba czy mozna wybrac ten jeden oddzial?
czy trzeba czy mozna wybrac ten jeden oddzial?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Corvus Albus
- Kretozord
Może być z tego hate na zasadzie elite warriors BGGobos pisze:a jak ma sie kumulowac? po prostu masz hate i tyle...rychu022 pisze:czy hate z 5 bitwy jakos kumuluje sie z hatem DE?
czytałem te Twoje teksty Darku w tematach turniejowych o przegietosci WoCh i tylko sie smialem... ale tekst w kolejnym temacie juz mnie troche zasmucil... ty wogle grales przeciwko tej armii na 2k+ w formacie single? powiedz mi jak widzisz gre turniejowa przeciwko 6 chukkom, 3 GC czy 3 klopom krasnoludzkim czy 2 screaming skullom dwiema helkami? mocniejsza od pozostalych zbanowanych? od czego? od drzewca? od hydry? od steam tanka? Darku, zlituj sie prosze...Dalmar pisze:Szafa co z Helkami - miały być 0-1, a widzę że nie są - ta maszyna jest dużo mocniejsza niż cześć z tych co są u Was 0-1.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2008, o 11:56 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja tam myślałem, że chodzi mu o Hellblastra .
a ja nie jestem, ona najpierw musi gdzies dosc, nie ma warda ani regenki ani nawet super save, i nie moze strzelac po ruchu do tego jest drozsza od pozostalych (nie liczac czolgu i drzewa)
- Corvus Albus
- Kretozord
No, ale ma S 5 T 6 Terror save 3+? to byle latacz tego nie zbije, napewno nie harpie i oddział o US5 bo nabiją mu rany i będzie fear outnumber.