herb zajebisty a ten budynek co robisz to bym od środka jaką tekturą sklejką lub czymś takim podkleił bo możesz kleić czym chcesz a to się rozjebie jak tak zrobisz (są spore przerwy między cegiełkami)
Przerw już nie ma, bo zagipsowałem od środka, jak się już trochę wyższe ściany zrobiły. Tekturkę miałem dać na początku, ale zrezygnowałem, bo nie chciałem mieć wszystkich kamieni na równo wysuniętych. No i gips lepiej wygląda, bo wpływa w te szczeliny
super kup teraz papier najdrobniejszy jaki dostaniesz i na mokro wypoleruj powierzchnie
możesz tez odrobinkę pogłębić wszystko i wylać żywice ... utworzysz gładką powierzchnię (chodzi głównie o środek )
Fajny pomysł z tą żywicą, ale jeszcze tylko wypoleruję trochę boczki, a środek całkiem fajnie tak wygląda -tylko poprawię trochę, żeby to były takie nieregularne poziome linie tylko.
Możnaby go jeszcze dopieścić, ale czas mi się kończy.
ruinki wypas
ale herb ]:-> no sam zreszta napisales ale jakby go ladnie pomalowac to bedzie git
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Wiem, wiem, ale musze ich w p**du zrobić w kilka dni i sprawdzam jakby je tu taśmowo ładować Następny właśnie schnie podkładowany na czarno i spróbuję chamskiego drybrusha
Na kolory raczej nie będę malował - bo albo będę siedział pół dnia a nie mam na to czasu (ani ochoty tego potem sprzedawać za grosze) albo będę je mazał na szybko i będą wyglądały jak malowane na zajęciach w przedszkolu
hmm... może tego złotego rozwodnionym czarnym pojechać...?