Chodzi o to że mam 2 terradony, i potrzebuje jeszcze 2 sproxowaćShino pisze:podstawki nie przejda
zamiast terradonow moga byc carriony, warhawki, screamery, fellbaty itp. ale figurki musza mniej lub bardziej przypominac to czym gracz
Nieoficjalne Mistrzostwa Warszawy
Re: Nieoficjalne Mistrzostwa Warszawy
o której się zaczyna ten turniej.. i jaki jest planowany harmonogram?

Asassello pisze:o której się zaczyna ten turniej.. i jaki jest planowany harmonogram?
Terminarz:
09:30 - 10:00 - zapisy
10:00 - 12:45 - I bitwa
13:00 - 15:30 - II bitwa
15:45 - 18:15 - III bitwa
18:30 - ogłoszenie wyników, wręczenie dyplomów, sprzątanie!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Polonia z Lechem??
1:3 obstawiam
idziesz o zakład Duke?
1:3 obstawiam

idziesz o zakład Duke?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Zakładam, że turniej zacznie się o 10 tej.
Będę.
Będę.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Niestety Polonia strzeliła, aż 3 te gole ... Chociaż tyle ze Legia nie ma juz szans na mistrzostwo ^^ buheheh
xYz
Bardzo spoko turniej.
Moja breta:
Lord na hipogryfie
BSB
Pala na pegazie
2 caddy.
3x8 realmów
9 errantów
6 errantów
6 Grali.
Pierwsza bitwa z HE - Semi.
Bardzo fajna bitwa, dużo myślenia i walka Grail knightów ze Smokiem elfickim. Bardzo dużo zależało od tej walki, po jakiś 6-7 kolejkach wreszcie smok uciekł
. 15-5 dla mnie.
Druga bitwa z Demonami- Manfred.
Bardzo ciężka dla mnie rospa. 2x6 psów keeper i jager. Tutaj bardzo dużo szachów. Walka zaczęła się dopiero w 5 turze w zasadzie. Bardzo mało strat z obu stron. coś około 683 do 130 dla mnie. Niestety nie policzylismy demonów jako 110% co w końcowym rozrachunku moze oznaczać ze zabraknie mi małych punktów. Zakończyło się 13-7.
Trzecia bitwa z Vampirami- Matej.
Co tu dużo gadać. 3 tygodnie temu w Paradoxie przegrałem 13-7. Teraz zamierzałem się odegrać. Od początku wjątkowo się pilnowałem by nie popełnic głupich błędów. Dobre rzuty na save i wardy i 20 - 0 do przodu.
Zanim wyszedłem to miałem 3 miejsce. Mógł mnie wyprzedzić tylko Crus lub kolega z którym grał. Miałem nad nimi 15 punktów przewagi. Zobaczymy czy nie zabraknie mi małych punktów z 2 bitwy w końcowym rozrachunku.
Bardzo spoko turniej. Szkoda tylko ze tak mało osób zawitało.
PS...Bretonnia rules...
Moja breta:
Lord na hipogryfie
BSB
Pala na pegazie
2 caddy.
3x8 realmów
9 errantów
6 errantów
6 Grali.
Pierwsza bitwa z HE - Semi.
Bardzo fajna bitwa, dużo myślenia i walka Grail knightów ze Smokiem elfickim. Bardzo dużo zależało od tej walki, po jakiś 6-7 kolejkach wreszcie smok uciekł

Druga bitwa z Demonami- Manfred.
Bardzo ciężka dla mnie rospa. 2x6 psów keeper i jager. Tutaj bardzo dużo szachów. Walka zaczęła się dopiero w 5 turze w zasadzie. Bardzo mało strat z obu stron. coś około 683 do 130 dla mnie. Niestety nie policzylismy demonów jako 110% co w końcowym rozrachunku moze oznaczać ze zabraknie mi małych punktów. Zakończyło się 13-7.
Trzecia bitwa z Vampirami- Matej.
Co tu dużo gadać. 3 tygodnie temu w Paradoxie przegrałem 13-7. Teraz zamierzałem się odegrać. Od początku wjątkowo się pilnowałem by nie popełnic głupich błędów. Dobre rzuty na save i wardy i 20 - 0 do przodu.
Zanim wyszedłem to miałem 3 miejsce. Mógł mnie wyprzedzić tylko Crus lub kolega z którym grał. Miałem nad nimi 15 punktów przewagi. Zobaczymy czy nie zabraknie mi małych punktów z 2 bitwy w końcowym rozrachunku.

Bardzo spoko turniej. Szkoda tylko ze tak mało osób zawitało.
PS...Bretonnia rules...
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.