wyglada na to ze odnosnie terminu wypowiedzialem sie tylko ja ale skoro tak bardzo sie mna sugerujecie to ja bym poprosil zeby turniej odbyl sie w sobote 14.11morgan10005 pisze:Za sobotą głośniej krzyczą-czyli obejdzie się bez głosowania

wyglada na to ze odnosnie terminu wypowiedzialem sie tylko ja ale skoro tak bardzo sie mna sugerujecie to ja bym poprosil zeby turniej odbyl sie w sobote 14.11morgan10005 pisze:Za sobotą głośniej krzyczą-czyli obejdzie się bez głosowania
wtedy Cyryl planuje turniej Cyryla na Narbutta...Niko pisze:wyglada na to ze odnosnie terminu wypowiedzialem sie tylko ja ale skoro tak bardzo sie mna sugerujecie to ja bym poprosil zeby turniej odbyl sie w sobote 14.11morgan10005 pisze:Za sobotą głośniej krzyczą-czyli obejdzie się bez głosowania
Smiechu pisze:Niko - niezależnie od wszystkiego wiem że nawet jak zrobimy 7.11 to itak do nas przyjedziesz bo masz blisko ;p
Permission to pewnie dostane, bo blisko, bo sobota, bo MSWiA ale potem sie okaze ze sie zmieni termin i bede musial kombinowac...DracoPL pisze:Blisko czy daleko on i tak przyjedzie, ale tylko pod jednym warunkiem - jak dostanie tzw. permission
zakladaj zakladaj zeby bylo cos w miare oficjalnego... zasady i termin to zaczniemy ogarniac teamySmiechu pisze:Dziś wieczór, albo jutro założe już temat co by nie było później żadnych niedomówień i odbierania sobie graczy.
konkurencja? nie bylo by sie nad czym zastanawiac.. ja i tak juz sie zapisalem wiec nie moge sie wycofac...morgan10005 pisze:Oj tam-zrobimy konkurencje -mamy lepszą cenę i więcej miejsca
moze mu ktos powiedziec ze na 1350 nie dam rady wystawic kowadla? bo ja jakos nie mam serca... tak sie chlopak napalilHolan pisze:Zresztą muszę wkońcu zagrać z twoimi krasnoludami z kowadłem łysy beju
HE he he.morgan10005 pisze:Oj tam-zrobimy konkurencje -mamy lepszą cenę i więcej miejsca
Niko pisze:moze mu ktos powiedziec ze na 1350 nie dam rady wystawic kowadla? bo ja jakos nie mam serca... tak sie chlopak napalilHolan pisze:Zresztą muszę wkońcu zagrać z twoimi krasnoludami z kowadłem łysy beju![]()