Studio "Czarny Kot" Galeria Jankiela i Yudo
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Jankiela
Cały smok Hanabishiego - fajne zlecenie, lubie kolorowo malować.
I furmana Gilotyny. Model świetny, ale roboty z tym od zajebania. 8 dni malowania, dziś wieczorem wreszcie skończony - wrzucam dużo fotek, żeby było wszystko widać (i żeby zdjęcie nie tuszowało niedociągnięć). To nie konkurs piękności, więc krytykujcie wszystkie braki
I furmana Gilotyny. Model świetny, ale roboty z tym od zajebania. 8 dni malowania, dziś wieczorem wreszcie skończony - wrzucam dużo fotek, żeby było wszystko widać (i żeby zdjęcie nie tuszowało niedociągnięć). To nie konkurs piękności, więc krytykujcie wszystkie braki
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Najlepsza furka jaką widziałem, zajebista
A teraz czepianie się :
Przyczaiła się nadlewka na kuli ;/ jest widoczna na zdjęciu od przodu i idzie w górę.(jest na srebrnym elemencie)
Wyjątkowo ładnie liny wyszły - jak je robiłeś?
pzdr!
A teraz czepianie się :
Przyczaiła się nadlewka na kuli ;/ jest widoczna na zdjęciu od przodu i idzie w górę.(jest na srebrnym elemencie)
Wyjątkowo ładnie liny wyszły - jak je robiłeś?
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
GJ!!!
Wyobrazam sobie tylko jaki to popieprzony model do malowania musi byc, znajac moje tempo 2 tygodnie bym go malowal ( przy regularnym do niej zasiadaniu)
Moglbym przepis na drewno i patyne?
Wyobrazam sobie tylko jaki to popieprzony model do malowania musi byc, znajac moje tempo 2 tygodnie bym go malowal ( przy regularnym do niej zasiadaniu)
Moglbym przepis na drewno i patyne?
Liny to desert yellow, wash devlan mud, kommando khaki i komando khaki+biały. A drewno to bestisl brown, komando khaki, skull white odpowiednio doprawiane różnymi washami. Patyna natomiast - tin bitz rozjaśniany polished gold i mithril silver, na to wash ze scaly green i vile green.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=640
Trochę nowych rzeczy dorobiłem, ale nie mam jeszcze fotek
Trochę nowych rzeczy dorobiłem, ale nie mam jeszcze fotek
Po dłuższej przerwie (pomalowałe w tym czasie od cholery figsów, ale w bardzo prostych schematach), armia HE dla Robsona. Półtora miecha pracy mojej i Agi (po 3-4h wieczorami) i tak wyszło:
Rewelacja - malowane tak jak lubie. Ładne metaliki i bez przesadzistych, komiksowych kontrastow.
Czy ja nie widziałem czasem tego smoczka na allegro?
Czy ja nie widziałem czasem tego smoczka na allegro?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Pięknie pomalowane elfy, estetycznie zrobione podstawki pod regimenty. Jednym słowem REWELACJA!
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550