czy mozna strzelac do walk z sojusznikiem i kilka innych rzeczy nie opisanych w zasadach
to w koncu beda powazne pytania
Calkowicie sie z Toba nie zgadzam, gdyz Ty mowisz o rzeczach oczywistych a sprawa BSB nie ejst taka oczywsita bo tak samo jak kosci sa wspolne na sojusz tak samo moglby byc BSB. Czytajac Wasze odpowiedzi zgadzam sie calkowicie z powiedzeniem ludowym a mianowcie "nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi". Jest to bardzo na miejscu.Shino pisze:pronto.. zapytajcie jeszcze, czy w turze przeciwnika sojusznicy moga sie ruszac/czarowac
czy mozna strzelac do walk z sojusznikiem i kilka innych rzeczy nie opisanych w zasadach
to w koncu beda powazne pytania
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lepiej szykuj slipki i klapki, bo Morrork 30 stopni załatwił.Robson pisze:matko...
Przepraszam bardzo , ale osoby które potrafia grac w wfb , i znaja zasady mogą same sie domyslic. Czy BSB wampir , który daje - 1 do sypania dla swojej armii , daje takze -1 do sypania skavenom ?Helkar pisze:Jesli mozesz z laski swojej jak powazny i kulturalny czlowiek wyjasnic co z tym pytaniem jest nie tak?? Jest w zasadach wzmianaka o tym? nie ma wiec jelsi sie ktos o to pyta co moze dla Ciebie jest oczywiste nie musi takie byc dla kogos innego i w mysl zasady kto pyta nie bladzi. Wiec jakies swoje przemyslenia zachowaj dla siebie bo to pytanie (dodam ze nie moje) jest dobre jak kazde inne.Robson pisze: Dot. BSB
odpowiem za Morroka, który pewnie nie ma siły na takie pytania... Nie działa
I radzilbym troche wiecej szacunku dla innych ludzi chyba ze jestes jakims 5-latkiem wowoczas ok. Osobiscie uwazam ze Twoja wypowiedz jest (przepraszam za okreslenie) buracka i wielce nie stosowna. A druga sprawa nikt nie pyta sie Ciebie tylko organizatora.
Chlopcze sam sobie zprzeczasz piszac tego posta. Mowiecie wszyscy ze BSB nie jest nic napsiane bo pzreciez umiecie grac i to jest zbeden gdyz oczywiscie ze nie mozna a zarazem jest w zasadach dla przykladu takie zdanie -Bohaterowie, bądź inne jednostki mogą dołączać się tylko do armii macierzystej (Dla przykładu:Skink BSB z lancą na Stegadonie nie moze się dołączyć do oddziału Black Knightów z regenką )". Wg Ciebie Janiszek to nie ejst oczywiste, czyli wg Cibie mroku grac nie umie ze takie cos pisze, pzreciez to jest tak samo oczywiste dla mnie jak BSB a jednak zostalo napisane.Janiszek pisze: Przepraszam bardzo , ale osoby które potrafia grac w wfb , i znaja zasady mogą same sie domyslic. Czy BSB wampir , który daje - 1 do sypania dla swojej armii , daje takze -1 do sypania skavenom ?![]()
"-Czary, bonusy, bound spelle rzucane przez oddziały, charakterów mogą być wykorzystywane tylko przez macierzystą armię (Cauldron of Blood działa tylko na DE, EoTG na Lizardmen, przerzuty z Lore of Heaven są do wykorzystania tylko przez armię, do której należał mag rzucający dany czar, itd., etc.)
-Spell Dices generowane przez przedmioty, sztandary, magów mogą być wykorzystywane tylko przez armię macierzystą (Tyczy się wszystkich przedmiotów dodających kostki do wspólnej puli, np: akumulator skaveński, Banner of Sorcery i innych)
-Bohaterowie, bądź inne jednostki mogą dołączać się tylko do armii macierzystej (Dla przykładu:Skink BSB z lancą na Stegadonie nie moze się dołączyć do oddziału Black Knightów z regenką )"
Czytając to można sie domyślic , że BSB także nie działa na inną armię .
Co to ma wpsolnego z tematem?? jestes taki madry ze sobie posty nabijasz??Ale nie każdy jest taki domyślny
Hehe - Robson 5 letnim bahorem <hahaha> Ubaw po same pachy.
Ale nie każdy jest taki domyślny
Hehe - Robson 5 letnim bahorem <hahaha> Ubaw po same pachy.
Jaka napina , po prostu prosto wytłumaczyłem Panu Dorosłemu (który musi poprawcowac nad składnią bo oczy bola ), że BSB nie działa na armie sojusznika . To Pan Dorosły tutaj zachował się jak kotek ze swojego avatarku i mnie podrapał .Pseplasiam .Morrok pisze:
@Janiszek- Ty gówniarzu, gdybyś miał taki język niewyparzony na turniejach to szybko byśmy Ci go ukrócili. Pamiętaj, że internet może i daje anonimowość, ale bywają wyjątki.